Ako upravit pracovnu dosku po osadeni optickych vlakien

Modrostrechaci. Silno uvazujem, ze do pracovnej dosky kuch. linky zabudujem opticke vlakna. Nieco ako hviezdne nebo, ale na zemi, resp. na pracovnej doske emoticon Vsetko by bolo ok, navrtam, osadim, vlepim. Ale ako potom upravit povrch? Krycie sklo nechcem davat. Existuje daco podobne, ako epoxid, cim by sa to dalo nasteriekat a bolo to dostatocne odolne a priesvitne? Niekto nejake napady?
Odpovedať
1
2
@zuzka60 dam to do diskusie. /Admin moze otazku s rovnakym nazvom zmazat/. Preto chcem nieco na vrch, aby sa ten navrtany povrch zacelil. Nieco ako na foto. Samozrejme stmievac tam bude, aby to nesvietilo ako sialene. A mensie body. ;-)
Odpovedať
@megdesign moj nazor si si uz precital :) Ano efekt to je, ale na doske svojpomocne riesenie sa mi nezda, skor priamo v nejakom materiele pri vyrobe, liati...
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign ja by som radsej najprv postavil dom a potom sa zabavalna tom, co vsetko ta napadlo na zaciatku :)
Odpovedať
Vyzerá to zaujímavo, ale k čomu to je dobré? keby to bol napr. barový pult v nočnom podniku tak dajme tomu, ale na čo v kuchyni? Ja som si napr.dával namontovať ledkový pás nád linku aj nad horné skrinky (čo sú už bežné veci) a nikdy som to ešte nezapol, to bývam v dome už 3 roky. Svokor vkladal ledky do špár medzi dlažbu na zemi v kúpelni, omrzelo ho to po 3 zapnutiach. Čiže si premysli či tá námaha a financie za to vlastne stoja
Odpovedať
Strašný gýč
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmm, jasný príklad oddýchnutého mozgu s kombináciou nadmerného množstva voľna počas Vianoc :-D
Odpovedať
Olala.A potom budes na tu dosku davat potraviny...
Odpovedať
@majkoj no jasne. Ale tak cerpat napady treba. ;-) @ma890 stacilo dat tie ledky paralelne k vypinacu svetla v kupelni. Pripadne pouzit inteligentnu instalaciu, ktoru budem davat aj ja, a nacasovat to na dimming od 22:00 do 06:00. Ledky zeru minimum a ako orientacne svetlo v noci, ked ides na WC to je postacujuce. Lepsie ako rozospaty dostat supu z nejakej bodovky ;-) @kuracinarez a ci myslis? Ta pracovna doska co kupis v obchode, ma z coho tu imitaciu na povrchu spravenu? Zo 100% prirodneho materialu? ;-)
Odpovedať
@megdesign yesss
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign no moj typ na ten obrazok je ze je to beton v ktorom su zaliate sklene kusky a ked sa to vybrusi a osvetli vyzera to takto.
Odpovedať
@megdesign a prečo "niečo ako epoxid" a nie epoxid samotný?
Odpovedať
@kuracinarez ako ta plastova imitacia na povrchu dosky je nieco prirodne? No ako myslis... @majkoj tiez mi to tak pride. Ale ako dosiahli na betone taky lesk? @slavoslav tak hladam nieco, co je menej "chemicke" ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@megdesign Na zalievanie je dobry Akepox 1005 od firmy Akemi. Ak sa ti uz velmi pacia hviezdicky, tak skus jednoduchsie riesenie namiesto optickych vlakien. Napriklad laserovy osvetlovac zvrchu, smerom na nejaku tmavsiu pracovnu dosku. A ak ta to prestane bavit, tak to svetlo namontujes detom do izby ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign Take nieco som myslel: http://www.alibaba.com/product-detail...
Odpovedať
@slavoducar super. Dik za ten Akepox. Predpokladam, ze ked sa zriedi, da sa striekat. Ale laserove luce potrebuju hore emitor a tam ked bude niekto pracovat, budu mu bodky liezt po rukach. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign http://www.thisoldhouse.com/toh/tv/as...
Odpovedať
@majkoj mam si zavolat Kevina? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign Akepox sa nestrieka. Pomer musi byt presny 1:2. Nanesies rozmiesany epoxid a neskor to vylestis podla poteby od 100 do 3000 kotucmi, + BUFF. No lestenie je "hra" otacok, vody, tepla a citu. To je vec pre profika. Asi by som sa na tvojom mieste uspokojil s hviezdickami na rukach :)
Odpovedať
Profilova fotka
A to je na co dobre???? To keby mi niekto chcel instalovat v kuchyni lebo ma pocit ze tam treba nieco blikave ci svietiace, hrozi mu studena kuchyna :). To je este horsie ako tie stupidne podsvietene modro,zeleno,zlto sokle na kuch.linke :-p
Odpovedať
@slavoducar tak ja sa zas nebojim nejakej prace a trpezlivosti ;-)
Odpovedať
@jankazb tak RGB pas je za trest ;-) Toto bude tepla biela.
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign vysvetli mi vyznam. Dovarim,upracem odchadzam. Mozno by som pochopila niekde v obyvacke ci spalni... Ale diskoteku v kuchyni... ;)
Odpovedať
@jankazb ne ono to nebude blikat. Neries praktickost, ale image ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign a manželka či priateľka vraví čo? Neverím že praktická žena môže s niečim takým súhlasiť. Mám rarida designové nápady i image domu občas riešim ;-) ale proti tomuto by som sa bila. :-D
Odpovedať
@jankazb manželka je za. Tu dosku to po praktickej stranke nijako neovplyvni. Satle bude funkcna rovnako. Akurat vecer, ked budú decka spat, my sediet pred telkou a chcem zbehnut po sampus a naliat, nemusim zapinat svetla. ;-)
Odpovedať
@megdesign tomu ani sám neveríš, čo si napísal, že to tak bude. Ak toto chceš riešiť doma na kolene, tak potom ti uverím že zbehneš tak pre Hubert de Luxe a nie pre Dom Pérignon. :-D PF 2016 :-)
Odpovedať
@stastnyjim alebo iné sumive vino :-D
Odpovedať
Daj aj ledsokle a blikacky na digestor, to bude bomba! Ty budes cez kuchynu chodit na wecko v noci? @jankazb led pasiky okolo posteli - to je hitovica momentalne v obchodoch s nabytkom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska :-) toto islo aj ide mimo mna. Ja teda nechapem ani desiatky bodoviek v obyvackach ako centralne osvetlenie... Ale proti gustu... :)
Odpovedať
@atlaska nasa najinteligentnejsia sa ozvala.... Neries moju pracovnu dosku, ale daj ten tvoj projekt, kde mas toho miesta na sane, lyze, wapku, tacky, chemiu na bazen,...... ;-) Ten, o ktori ta vela ludi tu na MS prosi, aby si pridala...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?