Ako upraviť dolnú časť barového pultu v kuchyni?

Ahojte, poradte prosim. Urobili sme si v kuchyni bar zo sadrokartonu a natreli na bielo. Teraz ked tam sedavame je stena od noh okopana a spinava. V plane sme mali kamenny obklad, take tie sede obdlznicky ale to nechceme. Teraz rozmyslame o tapete, ale zatial sa s tym neviem stotoznit. Tak poradte prosim ak mate dalsie ine napady. Popripade pridajte aj foto ako mate bar vyrieseny vy. Dakujem.
Odpovedať
oblozit to drevo nepripada do uvahy? :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tapetu so vzorom. Mozes skusit oblozit bud drevom, alebo napr. aj laminatovou podlahou, oblepit vinylom, 3D obklady... nafarbit napr. umyvatelnymi farbami, alebo napr. spravit nejaku "vzorovanu farbu", napr. strukturu betonu, aby okopance neboli na prvy pohlad vidno. Alebo napr. mozes na bar nalepit stare platne- LPcky ak sa ti hodia a budes mat retro styl ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dannyelle tak tapety su riziko najma ak su deti. Mam znameho ktoremu decka zacali tapety odlupovat ]-(
Odpovedať
Dakujem za tipy, idem pozriet tie 3D obklady. Vzorovana farba sa asi okope, ci? Drevo nechceme lebo dreva uz mame v byte dost vela. A mame aj male deti. Ale asi pojdeme najskor do tapety, ved ked sa znici alebo ma tapeta prestane bavit, zmenim za inu :)
Odpovedať
@lubjeta jasne ze sa okope. Skor by som isiel do tapety. Presne ako si napisala. Prestane bavit kupis novu a prelepis ende. Nemusis sa potom stresovat nejaky prefarbovanim a neviem cim :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?