Ako upevniť digestor k stropu?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa opytat ako sa upevnuje priestorovy odsavac par k stropu? Ta cast ktora sa upevnuje na strop o ktoru sa uchyti odsavac je bezne sucastou odsavacov, alebo je to prislusenstvo ktore sa da dokupit?
Odpovedať
@renatkas mame presne ten isty problem, tiez sme to vcera vecer riesili a na nic rozumne sme neprisli. mohol by nam niekto sikovny pomoct ?!?!?!?!?!
Odpovedať
Profilova fotka
Všetky digestory,ktoré sú určené priestoru či už tie ktoré visia v priestore, alebo tie ktoré sa dajú založiť do stropu, majú v balení aj komponenty na upevnenie.Nemusíte sa obývať,všetko zaleží od typu digestora.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme tiez taky digestor, aj ho mame doma, ale nemali sme ho este az tak rozbaleny, aby som presne videla vsetky komponenty.. jedna baba tu mala aj v albume fotku, na ktorej bolo vidno, ako to tam ma pripevnene..aj som s nou komunikovala.. musim pozriet v poste.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
napr. jonyval má taky digestor, ale tu fotku neviem najst.. :-|
Odpovedať
ahojte neviete mi poradit ako riesit schovanie toho miesta kde sa spaja digestor so sadrokartonom? Je tam spara a posobi to ako keby to nebolo dokoncene. Dava sa tam nejaky limec okolo toho???? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@tinaja oblep ten vrch digestoru maliarskou paskou (cca 3-4mm odvrchu) a prebehni ten prechod bielym silikonom. Pekne ti to zjednoti.
Odpovedať
@mariand no tak to by sa mozno aj dalo teraz sme silikonovali dookola ten sadrokarton a toto som neskusila. Zajtra idem na to som zvedava :)dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ako riešite odvod von pri priestorovom digestore? znížením stropu sadrokartónom? je potrebné znížiť celú plochu stropu alebo stačí len kúsok do nejakého Lka von? ten digestor tam potom drži dobre?
Odpovedať
ak vám nevadí na strope rúra tak sa nemusí znižovať strop :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan nevadí, takže problém vyriešený :-D ale nie treba znížiť celý strop, alebo stačí viesť "cestičku" von oknom? :-) alebo sa dá aj inak pri dvojpodlažnom dome?
Odpovedať
@yvulienka da sa vseliakked mas drevenú podlahu a mas v podlahe ale asik staci cesticku ale zas aby to aj vyzeralo a nie len rura obložena sadrokartonom
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan ved jasne, to by som im nedovolila :-) som rozmyslala, ze aj dake bodovky by mohli toho zakomponovat... snad najdem nejakych majstrov, co to budu vediet spravit, hlavne aby to udrzalo ten tazky digestor.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@yvulienka cd konstrukciu na sadrokarton riadne zafixovat a neni problém
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan vďaka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?