Ako umiestnit umyvacku riadu

prosim poradte mi. chcem kupit umyvacku riadu, neviem vsak ci vstavanu alebo samostatne stojacu. kuchynu uz mame 5 rokov zariadenu a s umyvackou sme povodne nepocitali.mam v plane teraz, z linky vybrat jeden dielec so suflikmi a tam vlozit umyvacku.asi je treba samostnatne stojacu ze? a ako je to s privodom vody? treba asi rozoberat linku...je to na dlho?vdaka za vase rady.
Odpovedať
to nieje problem ak ma skrinka 600mm mycka sa vlozi mesto nej a je po probleme, hadica na privod a odvod vody sa da pretiahnut pod alebo za kuchynov.Kazda aj vstavana mzcka stoji na zemi cize je to jedno, podstatne je mat spravnu visku PD.
Odpovedať
@gathering UMR treba dať ak sa dá k dresu tam máš aj prívod vody aj odpad,všetko sa dá kúpiť na vodu taký medzi-kus a odpad nový tam sa to napojí,keď máš staršiu linku tak ja by som dala voľne stojacu 60 cm,linka sa nemusí rozoberať UMR sa zasunie pod prac.dosku.Farbu prispôsob k chladničke,cena cca od 390 E . :-)
Odpovedať
@marta2610 kuchynu mam spojenu s obyvackou a uyvacku vobc nemam kam dat, linku mam velku a preto jedine miesto kde ju mozem dat je dat to do linky. bojim sa ale ze mi to tam nesadne a budem musiet volat stolara a to sa mi moc nechce:)aky je vlastne rozdiel medzi vstavanou a samostatne stojacou ked obe davam po dosku?
Odpovedať
@gathering Daj si Heureka.sk máš tam:voľne stojace,plne integrované-vôbec ich nevidno ale mala by si dať na ňu taký istý korpus ako máš na linke,s predným panelom to zn.že vidno iba panel,ale zase dať totožný korpus ako linka,aby to trošku vypadalo ok.
Odpovedať
@gathering volne stojaca je ako pracka, kde ju das tam maka ( predpoklad je voda/odpad a elektricka zasuvka) vstavana, pokial viem vyzera ako polotovar, nema pekne boky a vrcha a vyzaduje zasunutie medzi skrinky/do skrinky, zaroven je nizsia lebo ide pod dosku, samostatna je vacsinou vo vyske standardnej linky, ja mam mycku samosttanu ako pokracovanie linky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?