Ako ste spokojný s drevenou podlahou v kuchyni?

Máte niekto drevenú podlahu aj v kuchyni, potiahnutú až ku linke? Ako ste spokojný?
Odpovedať
no ja nemám, ale ani by som to nechcela. je to pekné, ale nepraktické. V kuchyni veľa krát všetko padá, deti tej podlahu tiež nepridajú na kráse. Mne by bolo ľúto mať doškriabanú podlahu v kuchyni. Ja by som si takú nedala.
Odpovedať
Profilova fotka
nezvažovali ste dlažbu, ktorá vyzerá ako drevená podlaha? napr. woodentic od paradyz
Odpovedať
mam a nemam problem, pripadne poskriabanie nie je vidno.
Odpovedať
osobne zatial nemame, ale kamarat ma drevenu podlahu vsade a nie je ziadny problem. nemusite sa toho bat. ze to je neprakticke je blbost
Odpovedať
@verca2687 nie som profi kucharka som zaciatocnik par rokov (4 roky) ak nepocitam ze som pomahala tak od 14 v kuchyni mame ale do roka sa mi stane asi 4krat ze mi padne nieco lyzicka napr. hrniec alebo nieco velke sa mi este nestalo. ja by som dlazbu do kuchyne nechcela ak je to jeden priestor s obyvackou. posobi to namna rusivo. ale kazdeho vec. ja som za podlahu aj do kuchyne.
Odpovedať
Profilova fotka
máme v kuchyni v byte, práve riešime dom a už teraz viem že nikdy viac! Síce krásne ale absolútne nepraktické. A kto píše že prípadne poškriabanie nie je vidno, tak tára...všetko vidno, dokonca aj poškriabanie od opätka z topánky čo som tadiaľ raz prešla. A to že niekomu padne párkrát do roka len lyžička neznamená, že zajtra jej necapne nôž, ktorý zanechá nádhernú stopu...to už neošetríte ničím. Nejde o to či je niekto profík kuchár, ale o to že sa tam žije, pohybuje, varí, ak máte deti tak tie každú chvíľu niečo pustia na zem...takže tak.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme dávať drevo (ak budú peniažky) alebo laminát. dlažbu nechceme ani keby bola kuchyňa oddelená od obývky. mali sme v byte niekoľko rokov laminát a nebol problém. teraz máme v kuchyni dlažbu a samozrejme ani s tou nie je žiaden problém len ten že je príšerne studená a nepekná :-D a keď mi z času na čas spadne na dlážku nejaká drobnosť tak to drnčí až strach.
Odpovedať
ano, my mame. uz 3 roky. sme spokojni :-) podlaha je teplucka :-) je to original masiv, lepeny po palickach, cize ziadna plavajuca. mam tu album s kuchynou, kludne si pozri. samozrejme, na rozdiel od dlazby tam nesmie ostat ziadna mlacka, ale to sa clovek nauci si davat pozor. to je len vec zvyku. plus zavisi od toho ake drevo zvolis, kazde ma inu tvrdost. my este mame pomerne makke a da sa. ovela viac je podlaha zatazkavana v predsieni - tam sa sem tam stane, ze clovek prejde v opatkoch atd. ja by som dlazbu nechcela za nic, je to na mna studene. laminat je tiez studeny, ale uz je to lepsie. Vsak pripadne skuste este plavajucu z dreva...
Odpovedať
Ak si clovek, ktory nesluzi veciam, ale veci sluzia jemu, daj si, co sa ti paci a vyhovuje. Ja som bola teda netykavka, kym prisli deti, ale teraz ma uz nevytoci x krat denne rozliate mlieko na obruse, kukurica po zemi, v obyvacke otrusinky, steny kde tu odrete od odrazadla ci ine nehody. Nemame doma zoo ale zijeme v nehnutelnosti, ktora nie je na okrasu, ale pre zivot. Podla mna su krasne spomienky dolezitejsie, ako riesit, ze si dam radsej dlazbu, aby nebol vidno kazdy skrabanec :)
Odpovedať
6rokov sme mali tak ako anairda drevo v kuchyni a bolo to super,preliačinky a odery mi ani zďaleka nevadia tak ako dlažba-ledva ju znesiem v kúpelniach,do nového domu budeme dávať to isté ako má anairda ale dub,a aj do chodby
Odpovedať
V byte sme mali 14 rokov v kuchyni drevo, bolo to výborné, po 10 rokoch sme to prebrúsili a znova prelakovali, a vyzeralo to ako nové, vyhrali sa na tom deti a nebol problém. Teraz do domu sme dali dlažbu, ale tá je chladná, už rozmýšľam, či v zime nehodím na ňu nejaký koberec. Teda ja som jednoznačne za drevo. Držím palce :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?