Ako ste riešili rohový drez v kuchyni?

Ahojte, má niekto skusenosti s rohovym drezom do kuchyne?? Ako ste využili priestor za umývadlom? ake skrinky su najvhodnejsie pod a nad rohovym drezom?? Budem vdacna za všetky rady:)))) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám rohový drez už asi 5 rokov. som s tým veľmi spokojná, v mieste v rohu mám urobený tzv schodík mám tam rýchlovarnú konvicu sirup ...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali rohovy drez na byte a mozem si len pochvalovat :) mat tak tu moznost, nevaham a mam ho znovu /v novej kuchyni to nevyslo kvoli druhemu rohu/. okrem ineho bol super priestranny. za drezom som mala stupienok, co bolo vyborne, lebo mi tam nestriekala voda, ked som umyvala. uplne vzdu v rohu bola kvetina a na kraji rychlovarna konvica /nemali sme ju kam inam dat, inak by tam ostal len ten kvet/. alternativou kvetiny bolo trojuholnikove miniakva :-D , no skor, ako sme sa k tomu dostali, sme sa prestahovali. pod drezom sme mali skrinku s obycajnou policou. otocnu tam samozrejme nedas. v skrinke som mala objemne veci, ktore som pouzivala iba parkrat do roka, takze vybrat ich, hoci aj uplne zozadu, nebolo az tak zatazko. nad drezom bola rohova skrinka /60-tka/, my sme v nej mali pohare a bohatu zasobu cajov. tie zadne rohove miesta boli tazsie dostupne, zase tam teda bolo nieco, co sme potrebovali len obcas /zmrzlinove pohare a pod./ + sluzila ako zasobaren nazbieranych byliniek na caj.
Odpovedať
Tiez by som rada dala rohovy drez. Neviete mi, prosim, poradit? Vsade vidim, ze drezy su do skriniek 90x90 cm. Podari sa mi ho "napratat" aj do skrinky na mieru cca 80x80, prip. 85x85?
Odpovedať
nie, jedine kruhový
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Riešim teraz dilemu "rohový drez" v kuchyni... Páči sa mi 90° uhol v kuchyni a preto uvažujem nad rohovým drezom v tvare L. Spodná skrinka by bola 90x90 (pri stene) a dvierka by boli zalamovacie. Len sa mi zdá cca 30 cm priestor k drezu spredu malý. Máte niekto? Poradíte? Vďaka!
Odpovedať
Profilova fotka
@mia8 Ahoj ja mám rohový drez v kuchyni a som spokojná. Síce bývame v byte len cca 3 týždne ale zatiaľ sa mi vidí fajn. Pridávam fotku. Je to foto ešte z realitky cez ktorú sme byt kupovali lebo som ešte nestihla nafotiť byt sama. Tak sa pozri možno ti to pomôže. Ak by si chcela môžem potom aj odmerať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
kde sa taka sranda da zraidit? :) da sa aj inak, ako na mieru?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?