Ako skombinovať kuchyňu k tejto podlahe?

Ahojte,prosím Vás,budem mať v miestnosti kuchyňa,spojená s obývačkou,celoplošne podlahu Balterio - Orech select s V drážkou a riešim dilemu ako k podlahe skombinovať farebne kuchynskú linku,či mám dať celú v bledej farbe,alebo dolné skrinky v hnedej farbe a horné v bledej + akej farby kuchynský ostrovček,alebo naopak,dolné skrinky v bledej farbe a horné v hnedej,akú farbu potravinovej skrine a skrinky ,kde sú zabudované elektrospotrebiče,či celú kuchyňu lesklú ,alebo kombinovať lesk s tmavým drevom . A akú zástenu + kuchynskú dosku /lesklú,drevo...? / k akej kombinácii. Prosím, pomôžte mi v rozhodovaní,jeden deň mám rozmyslenú jednu kombináciu ,potom mám pochybnosti,či to bude dobre pasovať k hnedej podlahe a tak dokola,proste sa neviem rozhodnúť,potrebujem Vaše rady,nápady,proste ,aké kombinácie sa Vám páčia ,ako by ste farebne ladili kuchyňu k tejto mojej podlahe. Ďakujem velmi pekne. Pripájam obrázok podlahy. / Balterio Tradition Duo 544 Ořech Select V2-drážka /
Odpovedať
k tak vyraznej podlahe by som ja dala jedine bielu. Kazdy pokus doladit ine drevo moze skoncit blbo.. Podla mna sa ani na tom obrazku, co si dala, nehodi farba tej postele k dlazke..
Odpovedať
bielu cistucku.. nekombinovať...
Odpovedať
Krasna podlaha,ja som tiez za cisto bielu
Odpovedať
@samsara dala bych možná lehce smetanovou, bílá by určitě byla vhodná volba, ale myslím, že smetana je teplejší a bude to vypadat jemněji
Odpovedať
krasna podlaha. naozaj dokonala a k nej by som dala ciste, jednoduche biele linie. mozno az biela leskla, lebo to by krasne vyniklo.
Odpovedať
@samsara biela, svetlo siva, smotanova (ako na tomto obrazku v jednom mojom albume - dokonca aj podlaha je dost podobna vasej: http://static1.asmira.com/photo/05/12... ). Dala by som celu kuchynu v jednej farbe, nekombinovala by som... podlaha je tmava a vyrazna, z kuchyne je potrebne vytvorit jej protipol, ktory by bol najlepsi jednoliaty.
Odpovedať
@samsara a co sa tyka moznost dat linku z dreva, tak tam by som bola velmi opatrna... ak by ste sa rozhodli pre svetlu farbu ako je postel na obrazku, tak velmi prevelmi zavisi od kresny dyhy... je tu par krasnych realizacii kuchyn z dyhy - ale nie vzdy ta kresba dreva vypalila 100% podla predstav. ak je kresba vyraznejsia a ma vacsi format, tak moze to byt problem. Ak by si chcela taketo drevo, tak dala by som v tom dekore len jedny skrinky - bud horne, alebo dolne. a tie druhe skrinky biele.
Odpovedať
bielu, cappucino
Odpovedať
ja by som dala nieco bledo bezove, prirodny odtien. http://www.duluxtrade.co.za/colours/d... z tejto palety ktorukolvek z druheho radu odspodu. :-)
Odpovedať
Ďakujem Vám za rady. Takže asi podla všetkého budem môcť ísť iba do bledých odtieňov ,bez kombinácie tmavého dreva.Už som mala viac menej vybraté,asi to teda zmením,chcela som niečo podobné v takejto kombinácii:
Odpovedať
Profilova fotka
my mame v kuchyni aj v chodbe podobnu,ale kresba je na nej menej vyrazna...teda som zvolila spodne skrinky v lesklom odtieni eben a vrch biely lesk....ale tym,ze podlaha nie je taka vyrazna ako tu,tak ten eben pekne vynika,ale nekrici....
Odpovedať
Profilova fotka
my máme ve všech pokojích taky takovou podlahu a kuchyň k ní mam z Ikea, červenou lesklou s bílou pracovní deskou. Takto mam řešený i ostrůvek. A za linkou mam černé sklo a vypadá to super.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dvealenky - prosím a mohla by si hodiť fotku,ked budeš mať čas?
Odpovedať
@pajdousek -Prosím,prosím fotku,aky som mala predstavu,tá kombinácia ma zaujala.
Odpovedať
@samsara len na tych obrazkoch co si dala je podlaha svetla. pozor na to. s vasou podlahou by to posobilo inak, ako ovela mensi priestor.
Odpovedať
@anairda -áno,máš pravdu,som rozmýšlala aj nad takou variantou,že hnedá by išla na vrchnú časť a bledá na spodnú časť skriniek linky,ale ako by to vyzeralo v reále,to veru neviem,dosť by mi pomohli nejaké fotky,kde je táto moja podlaha a k nej bud obývka ,alebo najlepšie kuchyňa,aby som mala predstavu, aj som sa pokúsila hladať cez google,ale asi neviem,čo presne mám do googlu zadať,lebo nič mi nenašlo. :-(
Odpovedať
@samsara dala by som biele spodné skrinky, hnedú pracovnú dosku a hnedé vrchné skrinky
Odpovedať
@gemini06 a akú zástenu,prosím.
Odpovedať
Profilova fotka
@samsara tak přikládám fotku, je to focené večer, takže ta červená tak nevynikne, ale je to fakt super lesklá červená z Ikea. Druhá fotka je jenom část kde je barva dobře vidět (koláčů a pejska si nevšímejte, lepší fotku tu nemam) :-))
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
ještě detail na sklo a linku
Odpovedať
@pajdousek -Dakujem,si zlatá,máš to velmi pekné! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
děkuji, snad ti to pomůže při rozhodování ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@samsara dala bych bílou, krémovou, kávovou, všechny buď lesk nebo mat, podle toho co se ti víc líbí.
Odpovedať
@bbn -Dakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@samsara oki,poslem este dnes,ale cez mobil to nejde.
Odpovedať
@dvealenky - dakujem velmi pekne! :-)
Odpovedať
@samsara bielu alebo bledú šedú, krásne sa hodí ku orechu a ku tomu môžeš kombinovať hoci aké doplnky (červené, zelené, žlté, cyklaménové)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@pajdousek si spokojna s digestorom?Ako sa cisti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?