Ako si navrhnuť kuchynu.

Profilova fotka
Ahojte neviete mi poradiť nejakú stránku kde by som si navrhla kuchynu hoc aj len obyčajnú kresbu. Preože ja kresliť neviem a neviem si to tak navrhnúť.Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Cez IKEA konfigurator...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to na vašom mieste riešil nasledovne: z netu si stiahnite PDF typológiu kuchynského nábytku od Neuferta, tam máte všetky základné rozmery a pravidlá navrhovania kuchynskej linky. Podľa týchto zásad si na štvorčekový papier kreslite umiestnenie spodných a horný skriniek a samozrejme spotrebiče. Keď vám to bude všetko sedieť môžete ísť za stolárom ak je dobrý, bude mu takýto pôdorys stačiť.
Odpovedať
A chcete si to kreslit pre seba alebo to chcete dat potom stolarovy
Odpovedať
Ikea konfigurátor je celkom fajn na niečo takéto, aj keď mám pocit, že pri takom kreslení na štvorčekový papier sa človek viac zabaví a najmä mu každú chvíľu napadnú nové veci, ktoré by bolo možné riešiť a ako. Videl som to potom už na sebe, že som začal viac inklinovať k papieru a k ceruzke ako k tým rôznym programom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
skuste dalno planovac... http://www.dkuchyne.sk/sk/creator
Odpovedať
Ja som tiez za ikea :D planujem si v tom aj satnik momentalne..
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne idem si to vyskúšať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja žena si to tiež "kreslila" cez ikea konfigurátor, nie je ani zložité prísť na to ako to funguje a aby sme mali aspoň akú takú predstavu ako by to vyzeralo to stačí. Už potom keby ste si chceli dať urobiť nejaké podrobný nákres s nejakými detailami tak to skúste už potom priamo v nejakom kuchynskom štúdiu, tam to urobia s vami .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?