Ako riešiť umývadlo v blízkosti vysokej skrinky?

ahojte montujeme kuchynu ako ste riesili ak ma niekto umyvadlo pri vysokej skrinke? bude stale od kapiek vody..viem da s autriet ale je nas doma vela a iba jedna upratovacka....dat tam panel vzdau budu kachlicky...ale na boku...mozno priesvitna nalepovacia tapeta???
Odpovedať
@mamakaja co das to bude :). Vsetko bude potrebne cistit. Da sa nalepit aj sklo. Samolepiacu foliu skor tak na chatu nie na novu kuchynu :).
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja aaa netreba to prehanat s umyvanim vsetkeho. viem vsetci by sme chceli aby domacnost vyzerala stale ako fotky z katalogu, no neda sa. co sa nosi,to sa dere, kde sa rube drevo, lietaju triesky, kde sa umyva riad, lietaju kvapky...ak to mas len od kvapiek, tak raz za tyzden v upratovaci den to prebehni...a ze aby si navsteva nieco nemyslela...ja sam sa skor bojim chodit tam, kde maju vseko stale popratane a vsetko pekne ulozene a pani domaca zakazdym beha s handrickou.... sa bojim aj vyzut topanky a neulozit ich paralerne k dlazbe, bo efekt :) ale ani bordel nemusim. dom ti ma sluzit,a mas sa v nom zrelaxovat, samozrejme raz za tyzden poupratovat dokladnejsie, 2-3krat do roka umyt okna.... ak sa bojis, zeby ti tu skrinku ta voda poskodila, tak co ja viem, iba ak by to bola stojaca voda...kvapky vadit nemozu.
Odpovedať
dakujem za lekciu...ale mam babku pre ktoru je umyte a navarene znamena vybuch na zemi a linke a stenach...ale viem o com hovoris,mam podobny nazor,ale v starom dome som 5 rokov cakala na zasilikonovanie okolo umyvadla potom som si to urobila sama takze teraz chcem urobit opatrenia,predsa je to drevo asi silikon a biela tapeta,, @dominik_boksansky sklo ..vidis..dik
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja mozno by si mohla vyskusat dat za umyvadlo nejaku taku zastenu ako sa dava za varnu dosku aby nefrkalo. Pretoze tapeta, to skor myslim ze sa zacne casom skrz vodu odliepat :)
Odpovedať
@medardo no to ma napadlo lenze ci to dat az na vrch ..blbe ale zas do tej vysky pracovnej 50cm...nepaci sa mi to...nevie leboa kurat tato stena za umyvadlom je tam okno a tam som chcela vynilovu tapetu az po strop...na druhu stranu kde bude sporak tak tam by bola mozaika klasika po vrchne skrinky
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja nepaci sa ti to? ale ved keby si dala len priesvitnu tu zastenu, tak to by mohlo byt fajn podla mna by to nebolo ani nejako rusive, ci?
Odpovedať
ja by som to tiež riešila čírym sklom a možno až povrch, aby to vyzeralo, ako by to tam bolo originál
Odpovedať
ci uz povrch alebo len tych 50cm, ked das cire sklo tak to nebude nejako vidiet a myslim ze nik nebude riesit ako to vyzera. Skor by si sa mala zameriavat na prakticku stranku veci ;-)
Odpovedať
@medardo sj vynil myslis??? viem strieka najviac...ale ked tam si to pyta ..nieco uau okolo okna a mozaika...vsak skrachujem
Odpovedať
Profilova fotka
Nemyslel som vinyl myslel som sklo nieco take :-) alebo plexi sklo, to by mohlo byt v poriadku si myslim
Odpovedať
Profilova fotka
to plexisklo nie je zly napad ale aj to cire sklo sa mi pozdava ani by nebolo poznat ze je tam nieco davane ja som skor za praktickost a to by mohlo vyzerat dobre aj mat funkcnost taku aku treba. Zameraj sa na praktickost :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?