Ako riešiť kuchyňu vo vlhkej novostavbe?

Dobrý deň, potrebujem poradiť... Chystáme sa osadiť kuchynskú linku, ale v byte máme momentálne vysokú vlhkosť, jedná sa o čerstvú novostavbu, vysúšanie riešime odvlhčovačom. A touto cestou sa chcem spýtať skúsenejších, či je dobrý nápad dávať na stenu zástenu z drevotriesky? Či je možné, že po osadení zásteny stena prestane dýchať a začne plesnivieť? Dá sa linka namontovať aj iným spôsobom ako že je osadená priamo na stenu? nech je za ňou dostatočný priestor na to aby stena dýchala a vetrala sa? Budem rád ak napíšete svoje skúsenosti s vlhkosťou pri novostavbe a následným osádzaním kuchynskej linky... Ďakujem
Odpovedať
Je pre teba problém to namontovať neskôr?ja by som ani podlahy ani dvere so zárubňou nemontovala,a ?% -tná je vlhkosť?Treba kúriť a viac krát za deň vetrať, ak sa dá.Ja by som ani skrine nedala na doraz..
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je to len trocha mozne,pockat. Tahat vodu odvlhcovacom ale nie malym lacnym tabletkovym :( Pozicat profi a za par dni je po probleme.
Odpovedať
Kedy robili omietky a potery?
Odpovedať
určite počkať, ani skrinky nevešať, lebo v nich budete mať plesnivý povlak
Odpovedať
V pohode to mozes navesat ale na hakovy zaves, teda zavesnu kolaj je za tym cca 1cm plac. Ta zastena je problem, jedine ak ju vypodlozis a nehas tam diletaciu. Ono sa dnes stavaju baraky a hned aj zariaduju bezne.
Odpovedať
ja by som pockal kým to vyskne a vyuzil pocasie pohlcovace pár to asi nepostaci
Odpovedať
v každom prípade nemontovať nič!! škoda linky, podlahy a aj nábytku!!!
Odpovedať
v žiadnom prípade nemontovať,len čo si zbytočne narobíte prácu navyše!!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?