Ako prelepiť dvierka na kuchynskej linke s vysokým leskom?

Ahojte, mám problém, prišla nám nedávno kuchynská linka na mieru. Veľmi mi na nej záležalo. Chcela som ju svetlučko béžovú až do biela so svetlou doskou. Prišla nám vanilka, ktorú som síce objednala no je mega žltá. Je proste iná vo veľkom ako to bolo na tej malej vzorke. Chcela by som vedieť, či by sa dala prelepiť nejakou fóliou alebo niečím. Pridávam jednu dve foto na ukážku. Neviem sa pohnúť ani s doplnkami ani s dokončením celej kuchyne pretože mi to vadí a neviem sa s tým stotožniť. Nemáme ani zástenu, ktorú by tam dokázala zladiť. Nemáte skúsenosti s prelepením - ofóliovaním nanovo? Ďakujem za všetky postrehy a rady. Z.
Odpovedať
no, buď si zvykneš alebo si zvykneš. Prelepenie aby to vyzeralo dobre nie je možné, žiaľ.
Odpovedať
@zuzik212 ked si ju objednavala tak si ju predsa videla, aspon vzorky. Ak je farba ina ako pri objednavani tak treba reklamovat. Ak si objednavala len podla obrazku, tak reklamacia asi nebude mozna.
Odpovedať
Zuzka budeš to musieť riešiť doplnkami, aby vynikli v kuchyni a tá farba linky aby Ťa nerušila. Ja som starú linku po mame - užívala ju 1 rok a ochorela, otapetovala umývatelnými tapetami, dokupili sme prac. dosky a skrinky ktoré sme tiež tapetou doladili. Ale je to furt len prelepené. Na prvý pohľad to veľmi nevidno, ale je to tam. Máme to už tretí rok, dobre sa to čistí. Ale nové dvierka neprelepuj, Ja mám tiež krémové dvierka a tmavú prac. dosku a červené doplnky. Na tom tmavom to vyniká. Až si kuchyňu zabývaš, tak Ti ani nepríde, že je veľmi zltá. Prajem veľa chutných jedál uvarených s láskou v novej kuchyni.
Odpovedať
Profilova fotka
Vo velkom ma farba casto iny ucinok ako na malej vzorke... Zial niekedy to je tak. Myslim ze najlepsie bude investovat do novych dvierok, prelepovat dakou foliou by pride ako zle riesenie, iked vlastnu skusenost nemam. Radsej zaplatit a mat co sa paci ako na to s nechutou cumet kazdy den...
Odpovedať
Takže ostáva mi ozaj len dosporiť na nové dvierka... I keď som si už aj zvykla pomaly - Stolverka. Len ma štve, že tam neviem vybrať zástenu a doplnky - Zea. Spotrebiče sú nerez a indučka je taká šedo bronzová (podľa toho ako na ňu dopadne svetlo). No nič, idem prekutrať net :)
Odpovedať
@hop377 Ano videla, aj dosku a mala som pri tom aj našu podlahu. Ale sklamanie nastalo keď som to videla vo veľkom.. :( Ale tak moja chyba, to mi nevyreklamuju..
Odpovedať
Linka je nadherna, nevymyslaj zbytocne, nicit novy vyrobok prelepovanim. Nikto netusi, ci si taky odtien nevybrala schvalne:) My sme tak netrafili fasadu - na malej ploche bola svetlunkohnedá, ked nam ju dali na dom, tak sme zistili, ze je to okrovo zlta. Prezili sme a domcek sa nam paci tak ci tak:)
Odpovedať
skusil by som to doladit studenym osvetlenim takze vsetky ziarovky ziarivky a ledky kupovat minimalne 5500K a viac. Pretoze zlte svetlo ju bude robit zltsiu biele bezovejsiu ;-)
Odpovedať
presne ako pise @penoslav daj tam studene biele svetlo-ziarovky nie zlte teple a bude po probleme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?