Ako predeliť obývačku a kuchyňu bez priečky?

rada by som vedela, aké sposoby rozdelenia kuchyne a obývačky sú okrem priečky???
Odpovedať
Profilova fotka
To je ťažké povedať, záleží na štýle, v ktorom je interiér zariadený. Dá sa použiť záves formou japonskej steny, panely môžu byť i z mliečneho skla, alebo použiť sklenenú dosku (bezpečnostné sklo), ktorá môže byť i zafarbená - zrejme nie je najvhodnejšia k malým deťom. Možno by bola zaujímavá polopriečka do výšky pásu alebo vytvorená kusom nábytku - napríklad policový regál bez zadnej steny, prístupný z oboch strán... je v móde i šnúrkový záves - šnúrky sa dajú odstrihnúť na požadovanú dĺžku, sú prateľné... spôsobov je ozaj viacero :-)
Odpovedať
Dosť veľa ľudí si dáva vysoké z dvoch tretín presklené posuvné dvere.Keď chcú mať v obyvačke pri varení kľud tak to jednoducho zavrú...
Odpovedať
ja nad tým tiež rozmýšlam, kvoli vareniu, popr. ked pride navsteva, nech to nie je všetko na očiach. rozmýšlala som nad posuvnými priečkami, ale chcela som ešte najst ine možnosti.
Odpovedať
ja teraz beriem spojenie obyvacky a kuchyne za super vec. pretoze aj ked pride navsteva ste s nou aj vtedy ked im varite kavu alebo nieco pripravujete. cize nemusite byt oddelena od nich a oni od vas. ak by som ju oddelila tak nikdy nie prieckou. pouzila by som tenky nizky murik do ktoreho by som napr naaranzovala nieco.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte....my to mame rozdelené kúskom steny a z toho pokračuje barový pultíik...kuk album.... :))))
Odpovedať
mima, všetko ma svoje výhody aj nevýhody, ja to chcem hlavne kvoli tomu, že nemame kde dat telku a keby sa to nejako predelí, tak tam by sa hodila. libus, ja som to v albume nenašla jedine ten načrt... =-)
Odpovedať
..v jednom casaku som videla predelenie takou stylovou pecou - bolo to nadherne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ak by sme chceli až takéto dizajnové predelenia - navrhujem obojstranný krb :-D
Odpovedať
..ano to bola vlasnte obojstranna tepelna pec, velmi pekne riesenie
Odpovedať
Profilova fotka
Na to potrebujete komín... a čo tak veľké obojstranné akvárium ?? Pekne podsvietené, veľké farebné rybky x-)
Odpovedať
...ja by dala obojstrannu kniznicu x-) tak ma napadlo, skoda, ze este nevymysleli obojstrannu telku, nie?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dominka - toto je aj nas problem. Mame obyvacku oddelenu od kuchyne prieckou asi do polovice a cca dva metre (asi aj viac) su volne. Chceli sme tam povodne dat drevene posuvne dvere, ale zial, nevyjde to priestorovo. Zatial nechame priestor otvoreny, ale uvazujeme nad zhrnovacimi dverami. Chceme to mat tak, ze aby ten priestor mohol byt aj otvoreny, ale aby sa dal aj uzavriet v pripade potreby - napr. sukromie pre navstevu v obyvacke alebo aby nerusil hluk z kuchyne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
sandaalka, obojstrannú telku síce nie, ale je taká kovová (chrómová) tyč, na ktorú sa dá telka pripevniť a otáčať do priestoru dookola... Tak trocha to pripomína barovú tyč, takže dámy - do spálne je to super :-D :-D :-D
Odpovedať
my to riesime posuvnymi dverami. Pri stavbe sa puzdro zamuruje, dobre to vyzera. Ked chces ich mas zatvorene, ked chces tak otvorene. Ked su otvorene vyzera to tak ako keby tam vobec dvere neboli, len priestor s drevenou zarubnou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?