Ako poslať rozmery do firmy ktorá mi má spraviť cenovú ponuku na kuchynskú linku?

Ako mám poslať rozmery do firmy ktorá mi má spraviť cenovú ponuku na kuchynskú linku, nakreslím na papier a naskenujem? Je to poľská firma a zatiaľ by som od nich potrebovala len orientačnú cenovú ponuku. Ďakujem.
Odpovedať
@mirana môžeš aj tak alebo potom v nejakom jednoduchom programe to zbúchať, podstatné je aby mali nejakú predstavu, aby ste sa pochopili, keď sa to rieši takto prostredníctvom mailov alebo ako, preto urobíš najlepšie, keď pošleš nákres s rozmermi ;-)
Odpovedať
v nejakom jednoduchom programe by som spravil návrh čo približne chcem a s rozmermi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som kombinovala nakresy rukou (vyfotene a fotky som poslala) s mojimi vytvormi z programov ktore su dostupne bud zadarmo alebo maju aspon skusobnu verziu na obmedzeny cas zadarmo. A pochopili to :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa to stačí aj rukou nakresliť nie? Veď to majú byť len základné informácie aby oni vedeli rozmery a akú veľkú chcete vy kuchyňu. Ale hodil by som to na štvorčekový papier aby to nejako vyzeralo
Odpovedať
zmeraj si doma, aka ma byt kuchynska linka (resp. aku mas ty predstavu) a s tymto chod niekde do kuchynskeho studia. tak ti spravia vizualizaciu a toto potom aj s rozmermi posli posksej firme :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?