Akej farby sklo k bielej linke?

Ahojte, prosím kto by mi poradil, budeme mať bielu linku lesklú na nej bude pracovná doska čierno biela ako imitácia kamena alebo mramoru také tie biele frkance ni miniatúrne že bodočky ale také akurát, podlaha bude bledulinko ako žltý prír. kameň len bledý, úcyhtky strieborné Prosím Vás o radu akej farby dať sklo medzi horné skrinky a pracovnú dosku bude tam plyn. doska tiež tmavá aj dres je tmavý k doske antracid rozmýšlam nad nepriesvitnou - mliečnou bielou ?? alebo slabučko šedou??
Odpovedať
Ahoj jednoznecne mliecnu bielu,aj ja budem mat kuch.linku biely lesk a pracovnu dosku ciernu a chcela by som tam tiez to sklo mliecne bude to pekny kontrast .ja rozmyslam nad drezom siva skala,alebo hlinikova metaliza,lebo sa bojim ze na tom tmavom antrcite bude velmi rychlo vidiet vodny kamen Len neviem ci to bude dobre vizerat,ale drez mam pod oknom A okno je sive antracit,takze si myslim,ze to nebude az tak zle vizerat,co si o tom myslis ty?
Odpovedať
bielu.. nech je to vzdušné a čisté.. čiernej plochy nech je čo najmenej. a takto ti vyniknú doplnky :) neomrzí sa, môžeš si tam dať nálepky a pod.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez kuchynu na taky styl a mliecna biela tam vyzera super
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?