Aké sú Zepter hrnce?

Profilova fotka
ahojte rozmýšľam o kúpe hrncov ZEPTER. aké máte s nimi skúsenosti? nelutujete tie peniaze?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
na co si davat pozor???? ako zvolit sadu? kupit iba hrnce alebo aj misky atd?
Odpovedať
v rovnakej kvalite ale ovela nizsej cene mozes mat,akurat sa nevolaju zepter..mam ich doma cca 4 roky,ale doplnila som ich este aj ciernym riadom s nelepivym povrchom a kuchyna vybavena... :-)
Odpovedať
@somjezibaba nedas IP ake mas hrnce ,prosim ta?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@somjezibaba prosim ta, mozem ta poprosit ako sa volaju tie hrnce?
Odpovedať
Profilova fotka
Mám ich okolo 10 rokov a kúpu neľutujem. Rýchle varenie skoro bez tuku, neparí sa, na nízkej teplote. Mám malú sadu, ale pre troch stačí. Misky som nepotrebovala. :-)
Odpovedať
PREDRAžENé :-D
Odpovedať
Dobrý den. To je pořád dokola. Jsou to špičkové hrnce, ale takových je celá řada a za zlomek ceny. Není na nich nic světoborného, neboť jsou z nerezu 18/10 ( CrNi ) a z toho vyrábí nádobí spousta firem. Čili, dneska je potřeba se mrknout z jaké ocele jsou vyrobeny a podstatná maličkost je, aby uměli fungovat i na indukci, což ještě hodně hrnců neumí. Jinak důležitým kritériem výběru je váha toho hrnce. To na první potěžkání napoví, zda je použit opravdový plech, nebo nějaký papundekl tloušťky alobalu. Jinak jsou to opravdu dobré hrnce, ale 80 % ceny platíte za předvedení značky a přesvědčení. že je to to nejlepší, co jste mohla udělat. :-p Není. :-D :-D :-D :-D :-D PS Hrnce prodávám a vím o tom své. S pozdravem Laďa
Odpovedať
@somjezibaba mohla by som aj ja poprosiť IP?ďakujem!
Odpovedať
vsak ak chces lacnejsie, tak v Ikea maju rad 365+ za dobre ceny alebo nieco drahsie tak napr. fissler su dobre :) http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
@julinka322 , @moon126 , @ada32 , volaju sa iCook a su od Amway :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzik311 hruuuza. dostali sme ich pred rokmi ako svadobny dar a zbytocne mi zaberaju miesto v suflikoch. nechapem ako mohli svokrovci takto "investovat".
Odpovedať
Článok sa načítava...
a preco ich nepouzivas, ked uz ich mas? @jajitko
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ale pouzivam, menovite dva, ale nestoja za to. no za par tyzdnov sa ich "zbavim", kupujeme do noveho domu indukcnu varnu doska a nedaju sa na nu pouzit.
Odpovedať
@jajitko Ja som počula,že na indukciu sa dá kúpiť medzikus a potom môžeš použiť Zepter,ale treba si to poriadne overiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 tak ja si vymyslam vyhovorky, aby som tych hrncov zbavila a tuhla su navody, ako sa zas daju vyuzit... :))) no neporazi ma?
Odpovedať
@jajitko Neviem ako ty či máš hrniec na zemiaky,ale ja ich varím s 5 cl vody,nemajú chybu. :-)
Odpovedať
zbytocne predrazene...
Odpovedať
ja mam tlakac od AMC to je detto ako Zepter a varim v nom skoro vsetko, taky gulas - vsetko tam nahadzem na jednu kopu zavrem a za 18minut vypnem golas hotovo. Parim v nom lososa, zeleninu,zemiaky, varim ryzu.......ma dva stupne takze na zeleninu super. Sosovica za 5 minut, uzlen prilejem smotanu a mam navarene. Na indukciu nejdu stare Zepteri.
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 môžem sa spýtať ako robíš tie zemiaky? a nemáš ešte nejaké dobré typy? mám zepter hrnce ale som ešte nováčik. ďakujeeem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jajitko zalezi ake stare mas tie zepter hrnce. tie novsie (aj nase) na indukciu idu v pohode. su to dobre hrnce, len ja ich zatial pouzivam ako klasicke, pritom by sa na nich malo dat varit v pare.. este musim nastudovat (hlavne masko:) ) inak - ak by som ich mala kupovat a za beznu cenu tak ani nahodou..
Odpovedať
@somjezibaba tak to je fakt, dá sa zohnať kvalita sa podstatne nižšiu sumu, ja mám doma jednu panvicu zepter, nehovorim ,že je zlá ale za cenu tejto jednej som si kúpila celú súpravu , ktorá funguje rovnako, a to mi ešte polovica z tej sumy ostala.Je to strašne predražené.
Odpovedať
Zepter je v prvom rade MLM, a zvysok uz napisal @ladajaskva
Odpovedať
@a2303 Zemiaky pokrájam dám cca 5 cl ľudovo pol deci vody trošku soli a od bodu varu 20 min.a hotovo,len var pomalšie,aby neprihoreli,to zn.že zo začiatku nie plameň na silno,ešte mám taký parný tam tiež na spodok vody koľko sa zmestí,ale zase nie aby to bolo ponorené,ale aby to ozaj bolo na pare a dám tam kel,mrkvu,karfiol,zemiaky pokrájané,kaleráb,a čo máte radi ono naozaj či mrkva,alebo brokolica to má úplne inú farbu,ja ich mám 20 rokov a vypadajú ako nové ja ich dávam aj do UMR a v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 aj ja mam Zepter hrnce, to naozaj staci pen pol deci vody? Zda sa mi to strasne malicko. Ja ich asi zle pouzivam, v podstate ako normalne hrnce, vody davam asi potom vela. Najradsej pouzivam wok a tlakovy hrniec, tie su naozaj skvele
Odpovedať
@kaya60 No ono záleží ? tých zemiakov varíš,ked sa obávaš daj 1 deci a potom uvidíš, postupom času sama budeš vidieť,že ? vody treba.
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 jasne, vyskusam, urcite je to zdravsie s mensim mnozstvom vody, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Tak pridávam sa aj ja k téme.... :) moji rodičia majú doma ZEPTER hrnce, celú tú najväčšiu sadu, rodičia vyhodili za ne brutálne peniaze pretože ich kupovali ešte keď boli úplne že booom na Slovensku. (cca pred takými 14-timi rokmi) Už si nepamätám presne cenu, ale viem, že ich kupovali na splátky, také boli drahé. No hlavné, že ich máme a mamina využíva asi tri hrnce z celej sady. Osobne si myslím, že aj keď sú kvalitné, ale sú neskutočne predražené a ďalšia vec čo sa mi na nich nepáči je, že sú strašne ale strašne ťažké! Vždy mi mamina vraví, že mi tie zvyšné hrnce čo z tej sady nepoužíva dá, som jej vravela, že nech si ich len nechá, ja si kúpim nejaké kvalitné a hlavne oveľa ľahšie ako sú ZEPTER. Tým, že sú také ťažké sa aj zle umývajú a taktiež je potrebný špeciálny prípravok na ne, raz za čas. Inak jedlo je fakt rýchlo uvarené a chutné to musím priznať. Takže asi toľko o ZEPTER hrncomch.
Odpovedať
Máme ročnú celú sadu , najviacej používame tlakový a parný .Dá sa v tom uvariť všetko ..Dostali sme ku tomu ponorný tyčový mixér , ktorý naozaj nemá konkurenciu .Veľa typov na zepter je na youtube .Tá cena je skutočne vyššia / my sme platili 1430 eur / , na indukcii fungujú , rozhodnutie je na tebe .Keby sme sa mali rozhodnúť ešte raz , tak ideme do toho zase ...
Odpovedať
tym ze su tazke dlho vydrzia,nedeformuje sa dno a nevzniikaju potom uniky ked sa vari na elektrike, vyhriate je to dno rychlo a potom sa uz napr. ryza vari sama bez energie. @gabika115 takzo sa neumyvaju, dam do mycky a hotovo a spinave su minimalne, ved tam sa skoro vsetko robi na pare. Akura vyvar z tlakaca zanecha po bokoch tu bielkovinovu zrazeninu,otrem pap. utierkou supnem do mycky. Spec.pripravok mam stale neotvoreny, stale su ako nove a to ich davam aj do rury. My sme vela spekulovali nad parnou rurou,lenze po realnom pouziti u kamosky na ryby ma chut presla, strasne pachla ta rura po rybacine, je velka, zabera miesto v kuchyni a tak sme kupili tieto hrnce a mame aj paru, aj tlakac aj hrnce na bezne varenie.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?