Aké sú spotrebiče značky Beko?

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti alebo poznatky o elektrospotrebičoch značky BEKO.
Odpovedať
1
2
5
ja osobne vyborne ale v novom ich meni za zanussi hoci netreba spokojnost u mna
Odpovedať
Profilova fotka
@dada6464 a čo všetko mám z beka ak sa smiem spýtať?
Odpovedať
Švagriná má všetko od Beko-rúra,platňa,mikrovlnka,umývačka,digestor.Je spokojná,má 5 ročnú záruku na to a myslím,že platila fakt smiešnu sumu za všetko.No mne to nič nehovorí,ja by som to nekupovala,som skor za známejšie značky,ale je spokojná s nimi a všetko funguje.Spotrebiče má rok.
Odpovedať
@zuzub Aj my ideme kupovat Beko. Kompletku do kuchyne - indukcnu dosku, ruru, umyvacku, odsavac par. Predajca v jednom obchode s nabytkom nam ju odporucil, pokial si vraj nepotrpime na drahe znacky. Vyrabaju to v Turecku v zavode, kde robia aj Bosch (tolko jeho slova). Objednavat budeme z jedneho eshopu. Akurat pracku mam vybratu AEG. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Máte niekto chladničku Beko???? sú podozrivo lacné....možno by na pár rokov stačila.....
Odpovedať
Profilova fotka
Moji rodičia maju pračku spreduplniacu BEKO už 9rokov,,,bez problemov funguje
Odpovedať
Profilova fotka
@andyboss79 a to kde kupovali? BEKO bolo uvedene na SR 16.3.2009 na veltrhu nabytku a len reklama na BEKO sa zacala kampanou az zaciatkom roka 2010
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja som zhruba pred dvoma rokmi zariadzoval penzion a zakaznik si vybral BEKO a ešte mi nič nereklamoval. Bavil som sa o to z mojim dodavatelom a on mi povedal že keď sa to do polroka nepokazi tak to vidrži ale za tu cenu človek niekedy oželie aj malu reklamaciu. Ja osobne mam nardi a s nimi som maximalne spokojny. Ale pre ludi ktori si nepotrpia na drahšiu značku je beko stvorene.
Odpovedať
moj manzel mal pracku Beko, kupil si ju po rozvode v roku 2004. Kupoval normalne na Slovensku.Fungovala perfektne tri roky, potom sme sa z bytu odstahovali a dali ho do prenajmu partii studentov. Im ta pracka odisla po roku... :-( ale ked sa prerata cena na rok tak to vychadza v pohode. Taku lacnu pracku ozelies lahko, lahko sa snou rozlucis, ked 4 roky poctivo plnila ulohu.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto musis sa mylit,aj ja sa na to pamatam,ked ju kupili....
Odpovedať
;-) My sme kupovali BEKO pračku v r. 2009 zatiaľ v pohode funguje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
BEKO Slovakia s.r.o. bola založená v r. 2006. Výrobky BEKO sa na Slovensku úspešne predávajú vďaka nezávislým importérom už 10 rokov. Každé dve sekundy sa na svete predá jeden výrobok značky BEKO. Do dnešných dní slúžia spotrebiče BEKO 250-tim miliónom zákazníkom.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@andyboss79 ja iba pisem kedy sa propagovala znacka a uvadzala na SR... robil som osobne na kampani,mozno cez nejakeho ineho predajcu ktory nefiguroval znackou BEKO, ale predaval ich vyrobky ako vedlajsi produkt
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto Prepac,nevedel som ako ty myslis,ale jasne bol to iny predajca.....hej,uz to mam katalog Triangel...nakup v hotovosti bol az velmi vyhodny v tych casoch cca 11000 Sk.
Odpovedať
Profilova fotka
@martina62 ale na tvoju chladnicku,bohuzial nemame zatial odpoved....ale su fakt nenormalne lacne...este tolko podotknem,ze BEKO ako znacka je spolupraca BOSCH+SIEMENS,ak sa nemylim.
Odpovedať
tak ja to risknem.....vidím že značku máte overenú...snád nebudem nadávať... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martina62 ako piše andyboss79 je to spolupraca BOSCH+SIEMENS skelety beko idu s tej istej linky ako BOSCHKA samozrejme nikto nikdy nepochopi prečo je to ovela lacnejšie
Odpovedať
Profilova fotka
Do praciek idu elektromotory bosh siemens, vyrabaju ich v Michalovciach, akuarat pokial viem maju menej kvalitne plechy, ale ked pracka nieje vo velmi vlhkom prostredi tak musi vydrzat. Dufam :-D
Odpovedať
kamos robil pre BEKO, a vravel mi aby som nikdy nic od Beka nekupila....tak tym sa aj riadim 8-) vraj su dost kazove a malo vydrzia.
Odpovedať
vcera som sa rozpraval s predajcom kuchyne... vraj ak si nepotrpim na znacku, tak BEKO v pohode... vraj BEKO robi pre Whirpool umyvacky riadu...len si kazdy da svoju nalepku... neviem co je na tom pravdy, ako som dostal, tak posuvam dalej... ked porovnam, tak tie BEKO spotrebice su v pohode... a za tu cenu... asi ma presvedcili :)
Odpovedať
Ja sa chystám kúpit kompaktnú rúru Beko, niečo som o nej čítal a aj odozvy používateľov čo sa mi dostali do uší sú na ňu dobré. Cenovo je prístupná a aj dizajnovo je na tom v poriadku. Zdá sa mi hlúpe platiť za značku ale kto si na to potrpí nech platí. Dnes sa aj tak už v jednom a tom istom závode vyrába viacej značiek. Vnútro je väčšinou to isté len nápis na fasáde je iný. To je všetko. :)
Odpovedať
Pripájam ešte jeden obrázok. Dúfam, ze za par dní bude už u kuchyni.:)
Odpovedať
Profilova fotka
@marek78 rodicia maju taku 65 litrovu ruru, je super! pomer cena / parametre je na trhu asi bezkonkurencny, taku velku ruru len tak nezozenies, dizajn so zatlacacimi ovladacmi- bez reci konkurencieschopny... funguje bez problemov uz skoro rok. ostatne spotrebice maju tiez Beko, zatial vsetko OK. len digestoru by som vytkla jednu vec a to je ten skleny vrch /ovsem taky ma viacero znaciek/. zakazdym, ked tam varim, tak "nadavam", lebo ten kraj si nevsimnem a potom mam hrcate celo :-D
Odpovedať
pokazila sa mi 9 ročná práčka po 3 rokoch kompletneho použivania-snáď najhoršia na svete-ardo zvrchu plnená,do dostavania domu ešte daleko a tak som sa rozhodla,že nejdem ešte investovať a poriadnu si kúpim do domu a nakoniec budem mať dve- :-D ako moja máti, :-) beko dáva 5 rokov záruku :-D :-D :-D ja periem 8x do týždňa-a to sme len 3ks ľudí,tak som si povedala že ten adrenalin za 320eur si doprajem,inak cena v kamennom obchode je 499 eur -no nekúp to,ak táto práčka vydrží 5 rokov u nás tak potom u ostatných 10,ešte zistim čo nato nedaleký sused servisák a ak ok so servisom hned v utorok objednávam,mala som možnosť intenzivne prať na miele-dosť v pohode ale za tie peniaze tu superkvalitu nevidim-snad len v dlhšej životnosti,ale poznám babu ktorej takmer ,presne po 2 rokoch pustila práčka a sklokeramika,ale kde pri tejto značke citiť rozdiel o dosť vačší je práve rúra a sušička-na rozdiel od aeg a pod,perfektne odstráni chlpy a prádlo je bezchybne vysušene,najlepšia práčka s akou som sa doposiaľ stretla je jednoznačne SCHULTES a ZUG-to pre tých čo majú 3000eur naviac :-| JA TO BEKO RISKNEM 5 záruky sa mi v tejto situácii páči
Odpovedať
Dnes sa už platí hlavne za značku, vyrobky sa nevyrabajú v takej kvalite aby vydrazali co najdlhsie. Ked si urobíte prieskum tak Beko dáva akciu na 5 ročnú zaruku, čo u top znaciek az tak casto nevidite. Poznam obchodnikov, ktorí predávajú aj Beko a ked som sa informovala, tak tie reklamacie su v takom istom pomere ako u akejkolvek inej znacke.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som pocula na BEKO dobre referencie, ze napr. aj umyvacky riadu su kvalitne va tej cenovej kategorii asi naj :) Asi aj osttane spotrebice budu OK :) hlavne, ak je pravda, ze davaju 5r zaruku ( aj ked sa isto nevztahuje na vsetko, podla mna), ale kazdopadne to svedci o tom, ze vyrobca sinje vedomy, ze robi kvalitny vyrobok, inak by siel sam proti sebe asi :)
Odpovedať
Profilova fotka
este niekto mate skusenosti s Beko? ja sa rozhodujem medzi Bosch a Beko, okrem digestora, ten chcem Elicu. a inak by som Beko riskla, hlavne preto ze peniazky sa minaju, aby sme nakoniec neostali tak, ze budeme mat kuchynu so spotrebicmi Bosch, ale sediet budeme na zemi na vankusoch :-D
Odpovedať
My sme s práčkou Beko spokojný :) máme ju asi tri roky a perie sa na nej skoro každý deň a často i dva krát..zatial sa nepokazila...dve Whirlpoolky, čo sme mali pred tým sa asi v tomto období začali kazit a stále si pýtali nové ložiska do bubna...kazdeho pol roka sa rozbili a uz to bolo ako zly vtip...a to tam zakazdym isli origos loziska zo servisu!
Odpovedať
Profilova fotka
My máme v kuchyni kompletku Beko - vstavanú rúru, digestor aj sklokeramickú dosku. Je to síce len dva roky ale spokojnosť, cena, vzhľad, výkon :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
mam BEKO chladnicku a uz by som nekupoval. dizajn super, funguje v pohode...ale v intervaloch cca hodiny sa nahlas spusti kompresor a vydava cca 30sekund desny zvuk. kamarat kupil presne tu istu a sprava sa presne rovnako.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?