Aké sú elektrospotrebiče Bosch?

Chladnicka Bosch KIS34A51 alebo KIV34x20 Rura Bosch HBA43T350 Doska Bosch PCP615B80E alebo PCH615B90E hlavne ma zaujima udrzba,hlucnost a kazivost...dakujem vopred velmi pekne vsetkym,ktori sa na mna najdu chvilu cas a prispeju svojimi skusenostami a postrehmi..ja taktiez prispievam a rada stale poradim...dakujem :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte ideme kupovet sotrebice do kuchyne chcela by som sa opytat, kt. zo spotr. je kvalitny v znacke Bosch a hlavne ci nie je objem v mikrovlnke 21l malo na bezne pouzivanie. Dakujem
Odpovedať
no veru, ja mam vacsinu spotrebicov Bosch, ale mikrovlnku som si u nich nevybrala, maju nejake malicke vnutra a ja velke taniere z Ikei :))
Odpovedať
@jamaica ahoj a s akou mikrovlnkou si to nakombinovala?dik
Odpovedať
Profilova fotka
mna by to tiez zaujimalo
Odpovedať
@tinaja zatial so ziadnou ;) ale viem, ze od Bosch si urcite nevyberiem. Mam taniere co su az 27 cm priemer, takze mam obmedzeny vyber.
Odpovedať
my mame chladnicku a pracku bosch s obidvomi velka spokojnost
Odpovedať
Ludkovia mohla by som poprosit foto real. spotrebica Bosch rura nico ako napr. http://www.najnakup.sk/Porovnaj_vstav... http://www.najnakup.sk/Porovnaj_vstav... ide mi len o real.foto design vopre dakujem
Odpovedať
@tinaja mam trosku ine cislo ale vyzera rovnako. pozri album mam tam foto. podla mna sa lisia len dakou funkciou. k spotrebicom bosch bez vyhrad. mame pracku,chladnicku,ruru, umyvacku. vsetko funguje super.
Odpovedať
@mima1 dakujem velmi pekne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?