Aké máte skúsenosti so značkou Hotpoint Ariston?

Aké máte skúsenosti s touto značkou? Spotrebiče vyzerajú veľmi pekne, zaujímala by ma kvalita. Ďakujem za názory ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam indukci a jsem moc spokojena, slape jak hodinky
Odpovedať
Profilova fotka
já mám myčku a je parádní, ségra má myčku, ledničku a pračku a nemůže si vynachválit x-) aristonka je teď pod indesitkou tuším a to byla vždycky dobrá volba ;-)
Odpovedať
však aj v kuchynskom štúdiu mi povedali, že patrí medzi TOP :-) švagriná má tiež komplet kuchyňu ariston, lenže ju má krátko, takže ešte nevie objektívne zhodnotiť. mne sa strašne páčia ich široké chladničky a práčky.
Odpovedať
Profilova fotka
simcab, já se chystám do budoucna taky koupit ještě jejich pračku i ledničku, ta pračka je neskutečně tichá, prádlo téměř suché a lednice jsou prostorné a nehlučí :-) jsem ani nevěděla, že dělají i indukce, já mám sklokeramiku moru, ale do budoucna uvažuju o přejití na indukci, tak uvidíme, co nakonec vybereme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupili sklokeramicku "trojplatnicku" a digestor, len kuchyna sa este vyrába, takze nie su v prevadzke :-D len sme ich skusali a platnicka fajne dlho drzi teplo. Za nejakych 52 € sa da prikupit zaruka este na 3 roky, cize spolu je to 5 rokov. (my sme to presvihli, stale som si myslela, ze mame dost casu na zaplatenie seku, potom sme isli na dovolenku a po dovolenke som si tak akurat mohla piskat :-D ) Nechcem klamat ale zda sa mi, ze je to Talianska znacka.
Odpovedať
áno, andreya, je to (údajne) najlepšia značka v taliansku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jo jo je to italská značka,v obchodech jí chválí ;-) Máme od nich širokou lednici a naprostá spokojenost :-)
Odpovedať
a čo tak vstavané rúry??? rada by som teplovzdušnú...
Odpovedať
Simcab, my od nich koupili všechno do kuchyně kromě mikrovnlky (ta je Zanusska kvůli designu :-) ) a kromě digestoře Faber. Ten jsme vybrali dle parametrů. Jinak doufám, že to byla dobrá volba. Ve studiu mi ji taky doporučili. ;-)
Odpovedať
Babulky, ja som tiež rada, že ste tu o tom hodili reč, :-p pretože sme boli v elektre a tiež nám padli do oka výrobky od tohto výrobcu. Fakt nám spadla sánka, aký úžasný dizajn dávajú týmto výrobkom, len sme nevedli čo to vlastne je za značku. Takže už sa tejto značky nemusíme obávať. :-D :-D :-D Díííííkyy
Odpovedať
Jo jsou nejprodávanější značka v evropě. Ariston je italská značka a Hotpoin je britská značka ,myslím,že v roce 2007 se dali dohromady .A musím uznat ,že jim to jde. Rád s nimi dělám a dost často je doporučuji zákazníkům 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja cumim ako viem, ludia ... a mna kazdy presviedcal ze to je nanic ... :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
musím súhlasiť že je to super značka- mám vstavanú teplovzdušnú rúru a sporák a su super
Odpovedať
A myslíte, že taliani sú nejakí dobrí výrobcovia?. Mne sa to moc nezdá., keď počujem talian...
Odpovedať
dank1-tak teď se spojili z britama,ale už předím měly dobré reference a opravdu s nima spolupracuji v kuchyních a nemám s nimi problém .Je pravda ,že dělám rád němce(bosh,miele atd),ale přesto tady ta značka není k zahození už tím ,že ve finanční krizi přišli z výraznýma akcema,kde se dá ušetřit i 15000.A už mají i myčky kterí v tichosti můžou konkurovat AEG(je hlučnější o 1dc)
Odpovedať
čaute všetci,na margo dank1-a ktorí vyrobcovia sú tí naj,výrobky ariston,indesit,a ardo sú vyrobky dá sa povedať jedneho talianskeho koncernu .Ja osobne teraz plánujem nakúpiť spotrebiče Ariston do nového domu aj na základe referencií a aj na základe vzhľadu a dizajnu.Doteraz som požíval v domácnosti spotrebiče ARDO,ktoré sa v rámci tohoto koncernu považujú za nižšiu triedu a spokojnosť je veľká.Prajem pekný deň
Odpovedať
Nerada by som brala niekomu ilúzie, možno som fakt trafila na zlý kus, ale mám doma 6 ročnú práčku ARDO, ktorá nová stála 16 000 Sk a za ten čas bola 6 krát pokazená (z toho trikrát po záručnej dobe). Raz dokonca začalo niečo vnútri (nejaká elektronika) horieť a nebyť toho, že som doma a cítila som zápach, ktovie ako by to dopadlo... Opravár mi na margo tých opráv povedal, že Ardo určite nie je kvalitná značka a má tých výrobkov na opravovanie veľmi veľa...
Odpovedať
Profilova fotka
hrabalka, toto je téma o Aristonu a s tvrzením, že je Ardo nic moc značka naprosto souhlasím ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hrabalka, teď jen koukám, že to asi byla reakce na ivan, tak se omlouvám za upozornění na tému ;-)
Odpovedať
áno, aj my máme doma u rodičov práčku ardo asi 2 (?) roky a už bola 2 krát opravovaná a v blízkej dobe ju to čaká znova. práve preto sa pýtam na ariston, keďže to sú tiež taliani. (aj keď viem, že aj "rols roys" sa môže pokaziť :D )
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, potrebujem poradit, mate niekto pracku Ariston AVTF109? Je mozne tu nastavit nejaky sikovny program na bavlnu na 60? nieco co by pralo menej ako skoro 3 hodky? Ja som z toho cakania kym doperie uz dobre nervozna........ vopred dakujem p.s. dufam ze este niekto do tejto temy chodi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
mate niekto chladnicku HotPoint - Ariston EBQH 20243 F ?
Odpovedať
Hotpoint Aristom mozem len odporucat. V byte som mala retro ruru v bielej farbe, teraz mam indukcnu dosku a umyvacku. Vsetko slape. A mala som aj retro chladnicku Ardo. Skoda, ze uz sa nepredava tato zancka, mali krasne designove veci s dobrymi funkciami a s primeranou cenou. Ale to ma vlastne aj Ariston.
Odpovedať
@karinx ahoj máš tú chladničku HotPoint Ariston EBQH 20243 F? Ideme kúpiť novú chladničku, poyerala som rôzne značky a na 90 percent asi kúpime túto značku, len sa ešte nevieme úplne rozhodnúť, či sériu EBQH 20243 F, alebo EBD 18323 F. Rozdiel je v nich aspoň, čo som len tak pozerala, že druhá spomenutá má nižšiu spotrebu ročnú, je nižšia o necelé tri cm, a má o jednu poličku menej, no zas má zásobník na vajíčka a objem chladničky je o niečo menší. Ale iné rozdiely som nenašla. No dizajnovo sa mi páči viac 20243...
Odpovedať
@pudlik ahoj, stale nie sme rozhodnuty. Prave prechadzam po nete elektra. Najviac sa nam paci EBGH 20243 F- CIERNA Ale nemaci sa mi na nej hlucnost 44dB a spotreba 0,84 je tiez dost. To iste ale EBDH 20303 F - STRIEBORNA je uz drahsia ale hlucnost 41dB a spotreba 0,66 kWh. Tie obe maju vysku 200cm. Ta o ktorej pises ma 187cm. Tak ta nam nevyhovuje. Mne zase nevadi ze nie je zasobnik na vajicka, teraz si ich ukladam do policky kde mam urobeny zasobnik z plastu... Ta nizsia EBD 18323 ma lepsiu spotrebu aj hlucnost ak ti neprekaza velkost tak by som ti radila tuto. V Nay maju na EBGH 20243 F- CIERNA akciu 499 eur do pondelka.
Odpovedať
@karinx ahojky, no vizuálne sa mi páči tá akciová, čo je teraz v letáku, aj si myslím, že na nej nebudú cápance od detí vidieť tak ako na tej nerezovej, no kvôli ušetreniu by som volila zas tú čo mi aj radíš. Tie tri cm mne nevadí.Idem ešte omrknúť tú EBDH 20303 F.
Odpovedať
@karinx no tá má super parametre tiež. Je to ťažká dilema... Nevieš koľko by to finančne ročne spravilo rozdiel ak by som kúpila napríklad tú čo má ročnú spotrebu 306,06kwh miesto tej druhej čo má nižšiu ročnú spotrebu 229,95 kwh. To je teda o 76,11 kwh ročne viac. Reku koľko je to ročne strata v eurách... Nevieš koľko stojí 1 kwh?
Odpovedať
@pudlik to nie su 3cm ale 13cm ;-)
Odpovedať
@pudlik 0,15centov stoji, dnes to manzel prepocitaval.
Odpovedať
Ja mám Hotpoint ariston pračku so sušičkou AQM8F 49 U (EU) , je naozaj tichučká keď perie, vôbec nepočuť motor, len šuchotanie prádla a člapkanie vody, len keď žmýka na max. otáčkach 1400/min. je hlučnejšia, pripomína štart helikoptéry :-D a za tú cenu, čo sme ju kúpili, je až neuveriteľne perfektná. http://www.youtube.com/watch?v=rnK4Yx...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?