Aké máte skúsenosti so zástenou?

Neviem sa rozhodnut medzi zastenou a obkladom,hoci zastena sa mi paci viac , ale z praktickeho hladiska ... poradte,ake mate skusanosti s cistanim zasteny,lebo varim kazdy den....... :-p Vdaka.
Odpovedať
Ja som mala najprv zástenu a po dvoch rokoch, lebo sme posúvali horné skrinky som ju vymenila za kachličky. a teraz ľutujem, lebo zástena sa mi čistila lepšie z toho dôvodu, že v obklade sú tie špárovačky či ako sa to volá a tam keď sa to častejšie čistí tak je to po čase vidieť.Mohla som si nechať radšej zástenu.To je moja skúsenosť. Ale v podstate si daj to čo sa ti páči viac :-) daj na svoj vnútorný pocit.
Odpovedať
Kachlicky su prezitok.Inak si to vystihla na 100%
Odpovedať
z praktickeho urcite nie obklad. tie spary budu vyzerat za chvilu desne :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa môjho názoru zástena je lepším riešením ako obklad. Zástena s kombináciou grafoskla je vynikajúcim riešením ohľadom estetiky a údržby.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem tiez menit kuchynu za par mesiacov a budem tiez davat zastenu. Bohuzial my tu mame trosku inu modu ako vy na Continente, tak moja zastena bude jednofarebna, co je skoda, lebo mne sa take vselijake kvetinkove a podobne pacia. A musim povedat, ze ta na tom obrazku je uuuplne baaaaajo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?