Aké máte skúsenosti s kuchyňou štýlu Wenge?

ahojte, chcem sa opýtať, či má niektorá z vás spravení kuchyňu v štýle Wenge. Mne sa to veľmi páči - tmavá kuchyňa a chystala som sa takú si kúpiť, lenže dnes v telke dvaja moderátori vraveli, že ju majú a už by si ju nedali. akú farbu kuchyne by ste odporúčali?
Odpovedať
ja mám kuchyňu wenge a pohoda
Odpovedať
danulienka a môžeš hodiť foto? ;-)
Odpovedať
Nehnevaj sa, ale nechcem si dávam na web foto svojho bytu. Pri wenge záleží, aký svetlý je byt, mala by byť svetlejšia podlaha, úlohu zohráva viac faktorov. Pokiaľ nemáš odvahu, tak môžeš urobiť kompromis - dať spodné skrinky wenge alebo možno nejaký tmavý orech a horné veľmi svetlé, nejaká slonová kosť, biela, krémová. Táto kombinácia vyzerá prudko elegantne a zároveň "neotmavne" priestor.
Odpovedať
Ahojte, my tiez rozmyslame nad kuchynou v style wenge...ale chceli by sme ju nakombinovat so sivou pracovnou doskou a presklennymi hornymi skrinkami v hlinikovom rame. Myslite si, ze styl wenge sa dal nakombinovat aj s bielym lesklym materialom?
Odpovedať
samozrejme linda a je to veľmi pekná kombinácia
Odpovedať
linda, vložila som ti do albumu linku wenge a biela
Odpovedať
Dakujem Danulienka ;-), na tom obrazku nevyzera ta biela moc lesklo, ale na predstavu to staci... chceli sme len wenge v kombinacii so sivou, ale bojime sa, ze to bude moc tmave, tak to chceme nakombinovat s tou bielou tak, ze zabudovana chladnicka, mikrovlnka, truba a potravinova skrinka budu biele, spodne skrinky wenge, horne dva rady podlhovastych skriniek biele a presklenne. Neviem ci si to vies dobre predstavit...
Odpovedať
linda, mám veľmi dobrú predstavivosť, tak viem presne ako to myslíš. Veď v štúdiu, kde Ti budú robiť kuchyňu Ti to nakreslia. A ten obrázok - fakt len pre predstavu ;-)
Odpovedať
ja tiež uvažujem dole dať wenge (alebo ako písala danulienka - tmavý orech) a hore presklenné skrinky z mliečneho skla v hlinikovom rame...budeme mať podlahu takú stredne hnedú - orech...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my mame kuchynu v kombinacii orech-vanilka a vyzera super, je este o to krajsia, ze som si ju navrhovala sama, takze je dokonala. Mame k tomu svetlu podlahu aj obkladacky nad linkou a svetlu pracovnu dosku-toto vsetko je v odtieni vanilka (samozrejme nie jednofarebne). A je to super. Mame skleneny stol a stolicky z ekokoze tiez vo farbe vanilka. Jednoducho parada... :-D ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
tiez uvazujem nad wenge kuchynou .. aku farbu pracovnej dosky ste zvolili? a aky obklad? pripadne co mate namiesto obkladu? mne ta predstavivost akosi chyba =-) :-D
Odpovedať
musíš dať čo najsvetlejšiu, bielu, lomenú bielu, svetlo krémovú, veľmi svetlo sivú. Obklad to isté. Miesto obkladu môžeš použiť to čo bude na pracovnej doske alebo sklo - ak máš rovné steny. Prípadne kombináciu toho.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my chceme spodne skrinky wenge, doska co najvetlejsia a namiesto obkladu dávame farebné sklo. vrchne skrinky biele so sklom. http://www.mipexdesign.sk/files/1008.jpg takuto. tie spodne skrinky nie su velmi vidiet kedze tam zavadzia ten ostrovcek.
Odpovedať
katy - ako sa to sklo umyva? mas s tym skusenosti?
Odpovedať
sklo sa umýva dobre, každý kto ho má si údržbu veľmi chváli.
Odpovedať
stolverka - dik. ja sa len bojim toho, aby tam neboli stekance, pripadne ci sa nedoskriabe, ked sa bude drhnut =-)
Odpovedať
daktari, veď to nebudeš umývať drátenkou alebo abrazívami, ale normálne na sklo prípravkom
Odpovedať
jasne :-D ;-) dik za radu, skusim niekde kuki, nazivo som to este nevidela.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?