Aké hlboké šuplíky do kuchyne?

Ahojte. potrebovala by som poradiť ohľadom rozmerov zásuviek v kuchyni. Aké hlboké ich máte vy? Predstavovala som si to tak, že spodnú dám hlbšiu, vrchnú zas plytšiu (príborník), medzi nimi vychádzajú ďalšie dva. ale rozmýšľam, že keď mám troje šuflíky, keď to dám všade takto rovnako, či tie ostatné vrchné plytké využijem, čo by som v nich asi tak mohla mať. A zase naopak, keby som mala v každom stĺpci šuflíkov iné rozmery, či by to zas nevyzeralo divne. A vlastne aké hlboké sa bežne tie šuflíky robia? ďakujem za každú odpoveď
Odpovedať
Ahoj, na hĺbku šuflíkov si daj pozor, hlavne ak ti robia kuchyňu na mieru, pretože ak si tam chceš dať nejaké úložné riešenia ako príborník napr., tak sa ti tam musí vojsť. Štandardná hĺbka je asi 50 cm. Ale asi sa skôr pýtaš na výšku šuflíka... ja mám v kuchyni jednu šuflíkovú skrinku s piatimi šuflíkmi výšky 15 cm a druhú vedľa nej mám s horným šuflíkom výšky 15 a pod ním dva s výškou 30 cm. Som s tým spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam vrchny suflik 12cm - tam mam pribornik, varechy a vsetky tie mensie naradia. A pod tym mam hlbsi 25cm a uplne dole najhlbsi suflik 38cm. Myslim, ze je to velmi prakticke, lebo podla velkosti si mozes vybrat co kde das a co Ti kde vojde. Ovela lepsie ako keby si mala mat viac plytsich suflikov.
Odpovedať
Ja mam 2x 90cm a a tam 2x plytke + jeden hlboky a zas 2x plytke,jeden hlboky a v tom hlbokom este jeden plytky. V plytkych ktore vidno mam v 1.pribory+kotuc pap.utierok, 2. varechy,naberacky...., v 3. korenicky, v 4. servitky,sacky,alobal,sparadla a podobne. V hlbokych hrnce a panvice a v tom plytkom co je zabudovany v hlbokom pokrievky. Musis sa rozhodnut sama co potrebujes do suplikov davat.
Odpovedať
my to mame podobne ako janderka, prvy najuzsi, druhy hlbsi a treti najhlbsi. je to fajn, aj ked tie horne, kde mame pribory, varechy, a ine drobnosti mi boli na niektore naradia prilis uzke ...a vlastne by som tých uzkych asi potrebovala aj viac, mame dva, jeden 60 cm a jeden 80 cm, a uz su teda celkom dost prepchate, zatial co do tych hlbsich nemam az tolko co davat..mam ich sice pekne popredelovane vselijakymi prepazkami a kazda misa ma svoje miesto, no tu by sa dal priestor aj lepsie vyuzit.
Odpovedať
je lepšie mat aj viac plytkých na rozne drobnosti. ide o to, že nakolko sa bude používat kuchyna na varenie. kamarátka varí málo a nemá tolko roznych varešiek, naberačiek, pomocky na pečenie a iné drobnosti, tak ona nemá čo dat do tých šúplíkov na rozdiel odo mna. ako atlaska, mám v šuplíkoch všeličo, lebo nemám držiak na foliu, alobal a utierky namontovaný na stene. ide o individiuálne potreby, každá gazdinka potrebuje niečo iné.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@fattamorgana Ja to mám takto : 1.Vo vrchnom najplytšom mám -príborníky na príbory, varešky, nože, tĺčik a iné drobnosti, servítky, alobal, fóliu, papier na pečenie, mikrot. vrecká, papierové kuch utierky a pod. 2. V strednom hlbšom mám - plastové a nerezové misky, misky na miešanie krémov , cedítka, malé krájacie dosky a potraviny v násypných plastových dózach 3. V spodnom mám - taniere, hrnce , panvice a zapekacie klenené a keramické misky a veľké krájacie dosky.
Odpovedať
Dobrý den. My máme šuplíkovou skříňku jednu a jsou tam 4 šuplíky. V horním je příborník a mraky nožů. Ostatní harampádí je v těch spodnějších.Nemá cenu to všechno jmenovat, protože to si každý poskládá podle svého zvyku. S pozdravem Laďa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?