Aká podlaha k orechovému nábytku?

ahojte, som dost nerozhodna zena, preto by som sa rada poradila s vami. planujem mat orechovo-vanilkovu /alebo orechovo-bielu/ kuchynu a orechovy nabytok v jedalni a kuchyni. vo vsetkych tychto priestoroch by som rada mala 1 typ podlahy, kedze ide o otvoreny priestor, konkretne dlazbu, kvoli podlahovemu kureniu. viete poradit, na aku farbu podlahy by som sa mala orientovat? nie som este rozhodnuta ani o farbe stien. dakujem za kazdu podnetnu radu a pripomienku a zelam vsetko dobre v novom roku.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ja by som zvolila dlažbu -gres v šedom alebo v smotanovom odtieni. Dlažba by mala byť jednoduchá a vo veľkom formáte.Krása, štruktúra orechového dreva musí vyniknúť. Kuchyňu by som určite volila orechovo-bielu. Bolo by to celé nadčasové a veľmi elegantné.Do albumu hodím zopár fotografií. Držím palce. Máš dobrý vkus.
Odpovedať
Profilova fotka
Zabudla som na farbu stien! Určite snehobiela. Ak by si sa nevedela zmieriť s bielou , tak smotanová. A ak by si šialene túžila po jednej farebnej stene-tak šedá.
Odpovedať
designe3, dakujem. tiez som rozmyslala nad sedou podlahou, len sa bojim, ci sa to s tou orechovou farbou nebude bit...
Odpovedať
dakujem za fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nebude. Bude to bomba! Ak nájdem lepšie foto, tak ti pošlem. Bola som v jednom krásnom dome, kde mali všetko z pravého orecha-aj dvere. K tomu mali šedú dlažbu-gres. Nájdem ti presne ten gres, ktorý by to mal byť. Ak si z BA a okolia-ukážem ti aj dôkaz! Komandor Rača má napr. krásnu dlažbu v predajni. Musíš sa rozhodnúť či chceš lesklú,matnú alebo niečo medzi tým. Aj povrchom a štruktúrou sa dá dosiahnuť veľký efekt.
Odpovedať
Profilova fotka
Idem s dcérou na prechádzku. Keď sa vrátim nájdem ešte niečo pekné .
Odpovedať
Profilova fotka
Do albumu som dala zopár typov. Veľa šťastia.
Odpovedať
Profilova fotka
I ja by som sa priklonila k sivým tónom podlahy, no záleží aj od zvyšku interiéru.
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím s tebou fajoska. Asi by som išla do stredného tónu.Tým sa nič nepokazí. Dík
Odpovedať
dakujem...tieto farby...to vam je alchymia....
Odpovedať
Profilova fotka
Do albumu som pridala aj svetlé tóny.
Odpovedať
designe3, trochu sa bojim, aby sa to prilis nesmykalo a aby som nemusela chodit kazdy 2. den s mopom
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj,my máme tiež komplet nábytok vo farbe orecha.Stenu mám v kuchyni zelenú a v obývačke oranžovú a je to pekná kombinácia a videla som to aj v kombinácii so žltou.No ale to záleží,či máš nábytok v modernom alebo klasickom štýle,my máme klasiku,ale keby som mala všetko v modernom štýle,tak by som na stenu tiež volila bielu. A čo sa týka podlahy, tak my sme zvolili plávajúcu podlahu v prevedení buk.Ale ako vraví fajoska, veľa závisí od zvyšku interiéru
Odpovedať
my este nemame v podstate nic...iba cervenu sedacku...vsetko ostatne si budeme davat robit...a malovat a zariadovat...sme este len na zaciatku zariadovania...este mame nejaky ten tyzden na premyslenie farieb, kombinacii atd...bielu stenu asi nebudem chciet...zijem uz X rokov v byte s cistobielymi stenami a proste sa mi ziadaju farby. ta seda podlaha sa mi pozdava, len potom by museli byt asi aj steny do seda a bojim sa, aby sme obyvacku otocenu SV nemali prilis tmavu a studenu.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme orechové dvere, smetanový leštený gres 60x60 cm, biele steny, objednanú kuchynskú linku vysoký lesk bielu.Len neviem či ju mám skombinovať s tým orechom alebo ju mám nechať celú bielu, ešte mám tak týžden na rozmyslenie. Pracovnú dosku by ste dali do smetanova alebo do šeda? Kuchynu mám spojenú s obývačkou v obývačke lososovú sedačku .
Odpovedať
ja budem mat kuchynsku linku do U...dve strany, na ktorych nie su horne skrinky chcem dat biele alebo vanilkove a tu 3. stranu, kde budem mat v podstate celu stenu skrine so zabudovanymi spotrebicmi od podlahy po strop chcem orechovu. dosku, ktora bude v podstate len na tych 2 stranach uvazujem dat orechovu. neviem, co za digestor a na steny nad doskou, rozmyslam nad sklom, hoci sa ho trochu bojim...neviem, trochu sa obavam sedej steny, sedej podlahy...kelu, som nerozhodna...
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chceš farebné steny, tak daj radšej odtiene béžovej.Do albumu som pridala aj červenú sedačku.Veľa šťastia.
Odpovedať
Profilova fotka
Toto bude pre teba asi tá najlepšia farba dlažby.
Odpovedať
nooo..tato sa mi velmi paci...mozem sa spytat, co je to za material na stene - ten drevovy dizajn...normalne dreveny obklad na stene?
Odpovedať
Profilova fotka
Orech-dýha. Zober si farbičky a prikladaj k stenám....... V albume je to väčšie. Zničila si ma (ale iba na chvíľu)-končím. Bola to pre mňa dobrá škola......Ak chceš ešte niečo konkrétne-napíš.
Odpovedať
Ahojte, Aj ja som prave vcera kupila dlazbu. Je to lesteny gres 50*50. Foto hodim do albumu. Mame orech okna, interierove dvere,linka a nabytok v jedalni aj obyvacke bude orech. Tiez som mala dilemu ako zvolit podlahu. Steny budu biele, iba v obyvacke okolo krbu chcem dve steny vo farbe...zatial som si neni ista, ale pravdepodobne nieco do kremova...
Odpovedať
ahoj mariaha, preco steny biele? nemas "naladu" na farby?...kelu...neviem sa rozhodnut...ja rozmyslam nad takou "starohraskovou"..viete, ked je hrach suchy, stary...je taky zltavozelenkavy... :-)
Odpovedať
ahoj Gerdusha, Mam naladu, ale myslim ze bielou nic nepokazim... Paci sa mi kontrast bielej a tmavej...ako som spominala dve steny chcem vo farbe...bude to dost velka plocha...inak aj ja som sa pohravala s napadom dat zelenu, ale taku pistaciovu...zatial vsak vedie taka do hneda...
Odpovedať
az teraz som prisla na to, ze sa do fora daju vlozit aj fotky. Tak toto je moj gres.... Bude na 70 m2
Odpovedať
nebude sa to smykat?
Odpovedať
Zatial co mam skusenosti, tak nie...samozrejme pokial nieje mokra... Mala sam lesteny gres aj v prvom dome a pohoda
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ešte raz-prikladajte-porovnávajte.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný interiér.
Odpovedať
ja tiež plánujem ORECH - ale keďže mám rada modré&tyrkysové(&fialkasté) farby, verím, že k orechu sa nám podarí dať - asi sivú (modrosivú) podlahu (gres...BTW, vďaka za tipy, designe! ) ale čo na steny? dáka jedna by mohla byť aj sivofialová - taká holubäcia variácia... videli ste niekde ORECH S MODROU (nie bledo...) alebo S MODROFIALOVOU? myslím či ste videli v skutočnosti... naše priestory budú plné svetla, takže nebude žiadna zelenkavá, červená alebo žltá... (inšpiračné obrázky...ma tešia, že by to tak mohlo byť :-))
Odpovedať
Designe, a k orechovo-bielemu nábytku v obývačko-kuchyni orechová podlaha by tiež mohla byť ? + orechové zárubne /dvere buď len matné sklo alebo sklo s orechom/. Bolo by toho orecha veľa? Mne tá gresová dlažba príde takáááá chladnááá a aj studená.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?