Aká je údržba bielej kuchynskej linky?

Prerábame starý dedinský dom a zatúžila som po bielej kuchyni - niečo v starom štýle, alebo švédskom, či je to taliansky?? Čo ma však máta je otázka, či sa nebude veľmi špiniť a či polovicu času strávenú v kuchyni nevenujem umývaniu bielych kuchynských dvierok :-( Máte niekto doma bielu linku - nenadávate dodatočne?? Mám teraz krémovú a utieram priebežne... Je asi aj rozdiel v povrchovej úprave - či sú to celé plochy alebo také, čo vyzerajú ako z doštičiek. Napíšte mi, pls, lebo sa mi veľmi páčia, ale ...... :-.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam taku starobielu kuchynu asi v tom style ,s kazetovymi dvierkami ,matnu z dreva a nespini sa,ani na nej nevidno ziadne odtlacky. pretriem ju tak raz za tyzden a to je vsetko. mam ju uz 11 rokov a vyzera stale ako nova.mam ju aj v albume.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme tu v podnájme Ikea linku, bielu, matnú, netuším typ dvierok, pretriem ju tiež tak raz týždenne, niekedy raz za dva týždne, ako stíham a spomeniem si a je úplne v pohode, pekná, neopackaná :-) takže by som šla kľudne do toho :-)
Odpovedať
tiez som sa velmi bala, aka bude udrzba bielej lesklej linky, ale je uplne v pohode. mame ju este len 2 mesiace, ale zatial vobec nelutujem. vzdy sa mi pacili biele linky. jedine co mi trosku vadi, ze sme si na nu vybrali leskle uchytky a tie lestim kazdy den, lebo na nich vidiet kazdy prst. ale to nie je chyba linky. takze ja jednoznacne odporucam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame bielu, vysoky lesk a je uuuuuuuzasna , ziadnu packu na nej nevidno a ked ano, staci svedska utierka a uchytky mame matky hlinik!!! mam v albume
Odpovedať
aj ja mam bielu lesklu kuchynu a je super, na udrzbu uuzaasnaaa x-) x-) x-) V kupelni mam pracovnu dosku wenge matnu, na nej umyvadlo + dalsie veci a otras . furt same packy, ci od ruk, ci od kvapiek vody, smuhy,... 8-( 8-( 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Biela farba je absolútne nenáročná na údržbu, mám skúsenosti, navrhujem a predávem kuchyne. Odozva je na biele kuchyne iba pozitívna.
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode.nemate sa coho bat.leskla a matna biela sa udrzuju super.my teraz robime 80 % liniek bielych.
Odpovedať
Profilova fotka
ked je kvalitna tak jedno slovo : BEZudrzbova ....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
a čo by ste povedali na údržbu červeno-čiernej lesklej kuchynskej linky? je náročná na údržbu?
Odpovedať
Profilova fotka
tak ako aj mamina zelena a sestrina kremova, ked varis malinovy dzem, treba ju umyt, no...co uz :-D :-D udrzba kuchyne absolutne nesuvisi s farbou, ale s roznymi kravinami, co si ludia vymyslia, kde moze zatekat spina, ked tam mas kachlicky, vela zasilikonovanych list, nasadeny dres atd, tam zateka spina, malokedy osprtas dvierka....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?