Aká je kombinovaná elektrická rúra s mikrovlnkou?

Mate niektora /niektori kombinovanu elektricku ruru s mikrovlnkou? Je to fajn vec alebo je lepsie mat kazde "osve"?
Odpovedať
1
2
Mám kombinovanou elektrickou s mikrovlnkou Miele, úzkou 43 l a jsem spokojená. Nad ní mám ještě samostatnou parní troubu, také úzkou.
Odpovedať
o parnej rure/trube som pred 15 min ani nechyrovala :))...smankote a to je na co? asi zdravsie varenie...ale kolac tam asi neupeciem, ci ano? :-)
Odpovedať
Moja rúra ma asi 6 rokov , je to značka Bosch, má toľko programov, že ich ani všetky neužívam. Sú na nej všelijaké ohrevy možno aj mikrovlnka. Ale microvlnku mám zvlášť, lebo keby som mala pri každom ohreve jedla povyberať všetky prazdne plechy tak by ma to prestalo baviť. Ja by som radsej zvlasť kvôli pohodliu. KeĎ niečo pečieš a potrebujes narýchlo zohriat jedlo v mikrovlnke, musíš počkať, kým sa dopečie. To iste nikdy pračku so sušičkou, ale radšej zvlášť, jedno sa perie a druhé suší.
Odpovedať
hm..vidis, to s tym ohrievanim pocas pecenia ma nenapadlo...to je dobra pripomienka
Odpovedať
ja som uvažovala nad kúpou rúry s mikrovlnným ohrevom (už si nepamätám, či bola elektrická alebo aj horúcovzdušná). Najprv ma odrádzala cena, bola stále vyššia ako suma obidvoch spotrebičov osobitne. A keď som aj našla takú (whirpool), ktorá bola cenovo skoro rovnaká, aj dizajnovo sa mi páčila, sklamal ma vnútorný objem. Bola som si ju pozrieť naživo a neviem si predstaviť mať ju ako rúru, bola veľmi malá, pripadalo mi to ako taká väčšia mikrovlnka. Takže som si kúpila radšej mikrovlnku aj rúru :-) a neľutujem.
Odpovedať
Parní trouba je na zdravé vaření jak masa, tak hlavně zeleniny. Je to něco podobného jako parní hrnec. Ohřívá i potraviny, jen hrnek čaje trvá déle, než v mikrovlnce. Já bych mikrovlnku nepotřebovala, ale manžel si ji prosadil. Koláč se upeče jen v takové, které jsou kombinované s grilem, já ji mám bez grilu.
Odpovedať
Vejdou se do ni tři plechy s cukrovím, krásně kuře. Velkou krůtu bych tam ale asi nedala.
Odpovedať
Profilova fotka
mam a jsem spokojena, nam to staci :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
oprasujem. kto ma a aku zn?
Odpovedať
Profilova fotka
já budu mít asi příští týden (siemens) - tak pak dám vědět, jak jsem spokojená ;-)
Odpovedať
@dedulka a ktoru? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 hm :D - to kdybych si pamatovala :D ...si to označení nepamatuju (pamatuje si "kuchyňář")...ale asi tuto http://www.zbozi.cz/vyrobek/siemens-h... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dedulka ok. ked budes mat vyskusanu a spomenies si daj vediet dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 - určitě dám ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Já mám taky Siemens, ale ještě nemám vyzkoušeno.
Odpovedať
nemate niekto tuto? http://www.najnakup.sk/Porovnaj_vstav...
Odpovedať
Profilova fotka
@mima 1 @ dedulka @ alodi baby, ako sa vám osvedčila tá trúba s mikrovlnkou a akej značky ju máte? Teraz sú na ne perfektné akcie v e-shopoch, tak by som ju aj kúpila. :-)
Odpovedať
@lacoste01 ja som nakoniec nekupila tu s mw. kupila som len obycajnu bosch.
Odpovedať
@dedulka uvažujeme o kúpe rúry s mikrovlnkou a pozerám, že ty ju už máš, ako sa osvedčila?
Odpovedať
@daniela15 ahoj ja mám Siemens studioline ruru s mikrovlnkou ale kedže mám aj samostatnú ruru používam radšej tu ale uz som v nej aj piekla ja som nechcela iba spolu lebo ked niečo pečieš nemôžeš použiť mikrovlnku a hlavne je o menšia aj pekac čo k nej bol o dost menší ako ku klasickej ale poznám čo majú iba jednu ale moc nevaria u nás je dost používaná a dokonca uz sme piekli naraz v jednej aj druhej
Odpovedať
@gerdusha ja mam spojenu ruru s mikrovlnkou Miele, spokojnost velka... ;-)
Odpovedať
@habibi78 , som rada, ze si spokojna... ja som to riesila este pred 2 rokmi a nakoniec sme sa predsalen rozhodli, ze mikrovlnku nechceme
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela15 ano mám ji už asi od listopadu a nemůžu si to vynachválit - ušetří to místo, trouba peče skvěle, já bych do ní šla znovu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lacoste01 mně kuchyňář sehnal za 21 tis. (tu Siemens), takže i co e ceny týká - spokojenost :-)
Odpovedať
@adrianal @dedulka ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@dedulka prosim Ta ake velke pekace sa tam vojdu? Ide mi o to ci vyuzijem tie ktore mam, ci sa vojdu :-) Tiez sa prave rozhodujem ake zvolit riesenie...no dilema velka zatial :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vejdou se tam klasicke....ona je na delku i hloubku normalni, jen na vysku je nizsi....takze tam neupeces treba krutu nejakou velikou, ale pekac se ti tam vleze stejny, co do klasicke trouby :-) @moninka74
Odpovedať
u mna je najvacsia vyhoda ze je to pokope :-) kedze som mala mensi problem napraskat vsetky elektorspotrebice do moje kuchyne :-| ale zmestai sa tam standarsne pekace nemusis sa bat ;-)
Odpovedať
nad takouto rurou rozmyslame v novom dome no nie som aj tak este presvedceny ze sa to oplati hlavne co sa deciek tyka ci to budu vediet obsluhovat mikrovlnka ma pred sa len lahsie ovladanie. Kazdopadne tato tema mi dost pomohla
Odpovedať
@dedulka no tak super! :-) asi som uz aj rozhodnuta teda :-N Ako tak premyslam, tak to usetrene miesto stoji za to - o suflik viac na plechy a ine pomocky na pecenie. A tiez mi odpada problem aku mikrovlnku skombinovat s rurou aby spolu ladili a mali parametre ake si predstavujem. Mna zaujala tato https://www.hej.sk/mikrovlnna-rura-bo... len mi trosku vadia tie dvierka ako vyzeraju zvnutra- horsia udrzba, a co som zatial nasla v prijatelnych cenach, najviac ma oslovila tato: https://www.hej.sk/rura-aeg-km8403021... ... Ak ma niekto skusenosti s tymito konkretnymi, bola by som vdacna :-) :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?