Aká je dĺžka pracovných dosiek v Ikei v Rakúsku?

Ahojte, neviem, ci to tu uz bolo diskutovane, ale na fore som takuto diskusiu nenasla. Zaujimalo by ma, ci rakuska Ikea nepredava dlhsie pracovne dosky ako nasa. Ako asi viete v tej nasej Ikei dostat kupit pracovnu dosku o max. dlzke 246cm. Ked som vsak isla na rakusku stranku Ikei, presnejsie do ich online Katalogu kuchyn, nasla som tam pracovne dosky s dlzkou az 400cm. Neviem vsak co je na tom pravdy a ci skutocne predavaju tak dlhe dosky. Mate niekto skusenost? Dakujem.
Odpovedať
@horseshoe Vsetky vyrobky v Ikea su rovnake - teda v europe...
Odpovedať
pracovne dosky su vyrabane standartne v dlzkach 4100 mm, sirky su 600a 900mm a hrubky 28 a 38mm. Ikea to uz len skracuje, ale v hociktorom obchode s velkoplosnymi materialmi ti predaju 4100mm pracovnu dosku. Ak by si mala problem, daj vediet, a poradim ti obchodnika v tvojom okoli, kde by si to vedela zohnat .... pracujem s tymto sortimentom ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@horseshoe landm ma pravdu, su rovnake, ja si na ikea sk stranke vselico pohladam, popisem nazvy a vonku kupujem, je to to iste,ALE niektore ceny sa lisia... a ikea karta ti plati tiez vsade v europe aj v ikeackej restike :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?