Ako najrozumnejšie zariadiť kuchyňu rozmerov 350x367?

Ahojte, poradite ako dispozicne najrozumnejsie zariadit kuchynu rozmerov 350x367? mam tu par navrhov narychlo robenych (chybaju tam krycie listy a farby atd..proste ide fakt len o dispoziciu) v starsej ikeackej verzii, voda je uz natiahnuta, takze s drezom sa velmi hybat neda. Pre a proti jednotlivych navrhov, popripoade nejaky novy napad ocenim. Dakujem velmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa páči najviac prvá verzia. Okno a točku máš premyslenú? Napravo pri trúbe by som dal zásuvky a aj do tých veľkých skríň. Zásuvky sú síce drahé, ale je to omnoho praktickejšie. Kde je mikrovlnka?
Odpovedať
@pmasarik Ahoj dakujem, u mna zatial vyhrava druha verzia, sporak blizko chladnicky, ked sa dovari, nemusim s tazkymi hrncami nabehat tazke kilometre. Mikrovlnka je nalavo od sporaka hore v zavesnej skrinke, s tym este nie som uplne stotoznena, ci sa bude to jedlo od tial pohodlne vyberat, zatial mam len skusenost s mikrovlnkou z pracovneho pultu.
Odpovedať
@pmasarik tocku myslis bateriu? tak ta bude z drezu
Odpovedať
Bateriu mysli asi aby sa dalo otvorit okno a nezavadzala, ruru by som dal do skrinky vyssie spolu s miktovlnkou ako je to teraz moderne, posobi to fajnovejsie
Odpovedať
@sysell Alternatíva rúry vo vysokej skrinke a mikrovlnkou je v tretej moznosti napravo od umývadla. ..fajnovejsie ,ale na úkor pracovnej plochy ..
Odpovedať
Profilova fotka
@janaspa Urob si to podľa zón, miesto na to máš. Hore si nedávaj poličky, inak budeš otrok kuchyne. Točka = batéria a myslel som tým aby sa dalo otvoriť okno. Mikrovlnku by som hore nechcel, predstav si ako to vytiahneš keď to bude horúce... Tiež by som ju dal skôr do vysokej skrinky spolu s trúbou.
Odpovedať
Profilova fotka
Chladnička - vyložíš - umyješ - pripravíš - uvaríš...
Odpovedať
@pmasarik dikes,este velku potravinový skrinku dopasovat
Odpovedať
nejake prakticke napady: c.1 - ak mozem poradit nedavaj si otvorene policky hore - a uz vobec nie do blizkosti sporaku - digestor/nedigestor - aj tak tam budu vypary a mastnota, po case ti bude vadit otvaranie tych dvierok na vysokych skrinkach v rohu - su opacne ako by bolo prirodzene c.2 - ja osobne by som uvitala viacej odkladacej plochy okolo sporaka - takze ta skrina je pre mna prilis blizko sporaka, na to kolko casu stravim pri vareni, by som sa tu citila stiesneno...vsade okolo mna skrinky :) c. 3 - dtto c.4 podla mna prakticky najlepsie - sufliky blizko stola (pribory a pod), dost miesta okolo sporaka, dostatok prirodzeneho svetla.... podla feng shuei by si pri sporaku nemala stat chrbtom k dveram (ale da sa to osetrit zrkadlovym predmetom, ak by ta zaujimala taka problematika). Pokial je miesto, tak radsej U ako L :) U mna jednoznacne vedie ten posledny (predposledny) navrh, plus digestor plus siroky parapet na bylinky :) Mikrovlnku by som davala maximalne do vysky hrudnika, ale na druhej strane my mame plynovy sporak a priznam sa mikrovlnku pouzivame velmi zriedka.
Odpovedať
@ckatka Dakujem za nazor, rozmyslame medzi 3,4. to nad sporakom v 4 je digestorova skrinka, samotny digestor vyzeral pri okne dost zvlastne. Ano tiez som citala,ze sporak podla feng shuei by nemal byt chrbtom. Neviem este ako inak by sa to cele mohlo vyskladat. Mikrovlnka u nas tiez minimalne vyuzitie, tiez planujeme plynovy sporak, najzdravsia alternativa.
Odpovedať
@janaspa @ckatka tato verzia uz by bola asi dost natesno,
Odpovedať
Profilova fotka
My mame podobne ako tvoj posledny obrazok, len stol mame inde :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janaspa tato je celkom fajn. Neviem kolko vas v rodine je - a kolki realne budete v jednom case za stolom. Ked budu stolicky zsunute, stiesnene to byt nemusi. Aj v mensich priestoroch sa da kulturne stolovat. Mas poriesene to ako budete stolovat v pripade nejakej oslavy/Vianoc? Skus si predstavit aky maximalny pocet tam ocakavas. V tejto verzii 6 ludi spokojne nakrmis (budu stiesneni, ale tak nikto neocakava restauracne stolovanie ked je na navsteve vsakze) :)
Odpovedať
@ckatka sme 4, tato verzia sa mi paci kvôli tomu,ze je stôl pod oknom. Na ľavo od neho je potravinová skrinka kde sa nechodi casto, potom vstavaná rúra co sa nepoužíva tieZ dennodenne, nad nou mikrovlnka blizko stola pri prípadnom použití a najbližšie k dveram chladnička, tiez blíKo stola ale uZ mimo jeho úrovne ta sa bude pouzivat frekventovanéjsie, pri stolováni by nemala vadiť. Pri väčších návštevách mame v pláne jedáleň v obývaku.
Odpovedať
@domaro paradna kuchyňa, ake mate rozmery miestnosti a linky? Z čoho je linka, aka kombinácia? Stôl mate v jedálni?
Odpovedať
Profilova fotka
@janaspa Leskla biela kombinacia s dubom a cierne sklo. Miestnost je prepojena s jedalnou kde mame stol a rozmer kuchyne je 250 x 400 cm.
Odpovedať
@domaro bez stola je to uplne ideálne takáto dispozícia. Vies si to uz vas predstaviteľ so stolom? My mame 350,kde by mohop byt stôl . Pozerám ze si tiez od ke, kuchyňu ste kupovali, ci robena na mieru? :-( Odporučit niekoho poprípade,k olko vas vyšla?
Odpovedať
Profilova fotka
Vysla nas na 3600 € uz aj vratane spotrebicov. Stol by sa nam tam nezmestil... to urcite nie. Nebolo by kade chodit. Od tej vysokej skrine k pracovnej doske mame 155 cm a to je tak akurat ze sa tam dobre otaca a chodi do chladnicky. Kupovana je v IKEA a kontakt ti viem dat na pana co sa tomu venuje v okolí KE. poslem ti do IP
Odpovedať
@domaro ten meter by tomu asi veľmi nepomohol:(
Odpovedať
mne sa najviac paci druha verzia ... tak k ruke vyskladane
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
a ako to nakoniec dopadlo?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?