Adresy výrobcov kuchynských liniek z Poľska

Kto mi vie poradiť nejaké adresy nábytkárskych firiem na výrobu kuchynských liniek. Prosím o skúsenosti s poľským nábytkom.
Odpovedať
1
2
27
Profilova fotka
Matej čo viem,tak vo väčšine obchodov s nábytkom sa predáva poľská výroba.Takže to sa môžeš spýtať kľudne pol Slovenska,ako je spokojná so svojím nábytkom.Od nás si ľudia zajednajú dopravu a idú do Poľska na kuchyne,obývačky,hlavne detské izby,sedačky,garniže atď.A aj s dopravou ich to vyjde lacnejšie,ako keby mali kupovať tu.A keď si zoberieš,že v obchodoch je väčšinou len poľský nábytok... Ak chceš mať kvalitu,najdi si vo svojom okolí nejakú súkromnú firmu a daj si urobiť kuchynskú linku namieru.Oni spolu s tebou urobia návrh,rozpočet.A ty už len počkáš,kedy ti to prídu namontovať.Ale v podstate proti poľským nábytkom nič nemám,nám to drží aj pri nápore našich detí :-D :-D :-D
Odpovedať
matej,maruschka ma pravdu,mam s tym skusenost.kupit nabytok do obyvacky,izby,spalne,v pohode .Ale ak chces kuch linku tak si to daj na mieru.Kamaratka mali z polska,a mali co robit aby ju dopasovali.Ale v polsku je dobra inspiracia.A nemaj obavy,pri ceste mas kopec bilbordov "MEBLE"alebo ked sa tam niekoho opytas,vad poliaci su znami vyrobou nabytku.
Odpovedať
Profilova fotka
Pridávam čerstvú skúsenosť..objednali sme si linku na mieru, podľa 3D návrhu čo sme si dali tu urobiť. Je krásna, všetko urobili ako mali, sme veľmi spokojní.. A ešte niečo. Tu nám po známosti urobili rozpočet 120000 Sk´a tam nás aj s dovozom vyšla 40000 :-)
Odpovedať
No moj postreh je asi takyto mam kuch . linku na mieru z Polska a je super nemozem povedat ani slovo a pouzivam ju uz 3 rok pankn prisel k nam domov a odmeral urobil doviezol a zamontoval cena za taku istu na Slovensku bola 60000 v Polsku 50000 tak si vyber
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri si kuchyne na tejto stránke. Známa má odtiaľ a má fakt krásnu kuchyňu x-) Je to poľská firma a jej výrobky sa dajú objednať vo veľmi veľa nábytkárstiev na SR. http://www.brw.com.pl/slo_index.html
Odpovedať
Profilova fotka
Zvoľ si slovenský jazyk ;-) Napríklad veľké nábytkárstvo MEGA Nábytok od nich objednávajú výrobky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Vie mi niekto poradiť, či v Poľsku robia aj červené kuchynské linky kombinované so sivou aké letia teraz? U nás mi vypočítali 6 metr.za 145.000.-Sk s jednoduchým zatváraním, nič moc, skoro som odpadla. Zaspala som dobu? :-| Nič extra tam nebolo. Ďakujem :-)
Odpovedať
aj ja mám zálusk na poľskú kuchyňu..je pravda, že keď si ju donesiete z Poľska tak vás vide lacnejsie. Kamoška kúpila za 15 a doniesli jej ju rovno domov za tisicku, keďže vozia do nášho mesta nábytok z poľska...a 8m
Odpovedať
...ja nad linkou z polska tiez rozmyslam, poradte, kde mam hladat na nete, alebo kam konkretne v polsku ist??? dakujem
Odpovedať
lulu musiš ísť napr.do Nového Targu na pľac, tam majú aj vystavené kuchyne a iné druhy nábytku. Zmeraj si koľko potrebuješ metrov a oni ti to prispôsobia a keď sa budeš vedieť dohodnúť tak ti to aj dovezú..
Odpovedať
ahojte dievčncec ja mam doma kuchynu z polska! a som s nou spokojna.....ja som si dala v decodome urobiťgarficky navrh kuchyne spolu s rozmermi jednotlivych skriniek a potom sme išli do noveho targu a s jednym z predajcom som sa dohodla na farbe skriniek a pracovnej doske,vybrala som si z jeho katalogu aj profil mam pekne jednoduche zaoblene hrany,taktiež mal na vyber rozne druhy uchytiek dokonca som si dala jednu skrinku s košíkom.....a potom ked to bolo hotove mi zavolal a mi sme si pre kuchynku prišli a len pre info v decodome nam vypočitali cenu tuším 30 tis a v polsku ma vyšla 18 sesternici vypočítali v decodome cenu 150 tisic a platila okolo 70 v polsku no a viem že sa da aj tak spraviť že ti ju dovezu (mna dovoz spalnovej skrine vyšiel 1000 sk z noveho targu do TO)a ked som si dovoz zabezpečila sama dala som za cestu 4000 sk je to asi 3 roky dozadu
Odpovedať
Článok sa načítava...
takze sa vyberieme do targu, doteraz som bola vzdy len v jablonke. su aj tam nejaky dobri vyrobcovia?
Odpovedať
Profilova fotka
Má niekto čerstvé skúsenosti kuchyne z polska??Rada by som vedela ako sa pri takejto objednávke postupuje a ako ste sa dohovorili čo presne chcete.Je problém s komunikáciou?????
Odpovedať
zuzanka to by zaujimalo aj mna. neviem ako by som sla do polska a rozpravala tam aku kuchynu chcem. tie co ste tam kupovali davali ste dopredu daku zalohu? alebo ste platili celu kuchynu a potom cakali? maju aj take modernejsie?
Odpovedať
Profilova fotka
Nemá nikto už žiadne skúsenosti?? Na druhý štvrok sa tam chystam tak vám sem niečo hodím.Som sama zvedavá aká bude kvalita acena.
Odpovedať
zuzanka dakujem za ip. pozriem to a potom napis co si zistila :-)
Odpovedať
dohovoriť sa v poľsku dá perfektne, aspoň ja som všetkému rozumela..ich reč je v pohode. Zálohu treba dať, kamoška čo kupovala dala tisíc. Tú linku čo kúpila som videla, je pekná. Neviem či majú aj moderné..Ja sa chystám na jar tak mima1 daj mi prosim ťa vedieť.
Odpovedať
prepáč mima1 myslela som zuzanku1983 daj vedieť
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte holky...dohovorit sa da v pohode.Moja znama ma kuchynu z Polska a je v katastrofickom stave.Vydrzala asi 3 roky.Su nekvalitne.Pocula som od inych,ze sa im polske vyrobky kazia.Ja osobnu skusenost nemam,ale urcite si z polska nekupim nic.Su sice lacnejsie,ale kvalita onicom.Je to moj nazor.Drzim vam palce,aby ste si vybrali co najlepsie.Pa pa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No bola som v tom Polsku.Bola som aj v štúdiach ale niektoré firmy ktoré som si vybrala ako napr. Black Red White boli aj na trhu takže som nemusela velmi behať po meste.Takže čo som mala z domu návrh tak tu mi vzpočítali kuchyňu na 80 000 sk bez ničoho /myslím tie šupliky čo sa zatvoria samé aj pánty na všetkých dverách také čo sa s nimi nedá buhnúť že zavreš a oni sa samé pritiahnu,potravinové koše, hliníkové presklené dvierka./A tam zo všetkým 65000.je to aj s montážou aj dovozom!Sú tam krásne kuchyne bez rozdielu s týmito na Slovensku žiadne šmejdy to niesu.Oplatí sa tam ísť určite ja som si dohodla že mi príde v decembri zamerať a v januári namontovať.Dokonca celá lakovaná aj dvierka aj korpusy by ma vyšla nejakých 90 000sk.Bola som v Novom targu.
Odpovedať
Ahojte, no ja som bola včera v Novom Targu, a aj keď mám kuchyňu už urobenú, len tak pre zaujímavosť, som sa bola pozrieť na trhu do sektoru, kde predávajú kuchyne, jednoducho krása tak z diaľky 2-3 metrov, veľmi zaujímavé, nápadité, rôznorodé, keď som však prišla bližšie, skoro som odpadla, skrinky nemali ABS hrany, t.j. neobijateľné hrany, niekde sa už odliepali pásky, ťažko sa otvárali dvierka a úchytky držali len silou vôle,ja viem, že je to aj tým že ten nábytok je vzorový a stále sa vykladá a nakladá, ale myslím, že si treba dávať pozor, aj v Poľsku čo kupujete, aby sa Vám to do dvoch rokov nerozpadlo, ja som veľmi veľmi rada, že mám kvalitnú linku aj keď som si za ňu zaplatila 60 tis.
Odpovedať
Profilova fotka
Práve na tomto som sa dohodla že tam chcem tieto hrany a tie lepšie pánty.Nemôžeme to brať podla toho čo tam majú vyložene lebo to denne stále prekladajú vykladajú a otvorí tie skrinky denne asi 100 ludí.Jasné že si musíme dávať pozor ale oni majú všetko čo je tu je to len o dohode a komunikácii s predávajúcim.
Odpovedať
Profilova fotka
Hmm, dobrá téma. Ale kuchyňu z Polska, nikdy! Nepoznám ich kvalitu, ale ked si niekto objedna linku v auguste, da zalohu 5000,- Sk a decembri ju stale nema ... niet co dodat. A to je jeden z predajcov z Targu! Vyhovorky, same vyhovorky, preco este nie je. Prisli sme o peniaze a ziskali skusenost s polskym jednanim. Aj ked sa takato situacia moze stat aj v SR, Polsko uz nikdy viac, radsej si priplatime tu.
Odpovedať
zuzik ty si objednala v polsku a dala si im zalohu a este nemate kuchynu?
Odpovedať
no my mame polsku kuchynu ako som sa neskor dozvedela...zatial ok,som spokojna...sice sme planovali dat urobit na mieru stolarovi,ale bolo by mu to trvalo 3mesiace..a nam to surilo... no nakoniec aj tak sme na komplet kuchynu cakali 3mesiace..najprv nam nedodali vsetko,tak sa to tahalo...potom zas sme museli dat jedny dvierka na reklamaciu..tak znova... ]-( ako som uz pisala,zatial som spokojna...ale pocula som vraj po par rokoch su v katastrofickom stave...takze potom urcite dam urobit na mieru...ale za tie peniaze co sme ju kupili mi uplne postaci,ked nam vydrzi 5rokov :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mima, veru tak. minuly tyzden ju vraj uz balili na prevoz a dnes ze este nie je hotova. co na to povedat ...
Odpovedať
fiiiiiha asi by ma slak trafil z toho. no drzim palce nech stoji aspon zato ked uz tolko cakate
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nemate nejake www stranky obchodov, ktore predavaju nabytky? Vysuvy do vstavanych skryn a kuchyn? Dakujem
Odpovedať
1
2
27
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?