60cm versus 90cm horné skrinky kuchynskej linky, tiež aký spôsob otvárania je praktickejší

Rozhodujem sa aké horné skrinky naplánovať do novej kuchyne. Ktoré sú z hľadiska používania praktickejšie, rozmer aj otváranie. Keď je 90 alebo až 120 cm skrinka neohýba sa vnútorná polička? Ďakujem za všetky rady, hlavne praktické skúsenosti. Dali by ste si to isté čo máte, alebo z nejakého dôvodu zmenili? V časti kuchyne uvažujem aj nad skrinkou po strop. Je to praktické?
Odpovedať
mala by si sem dat nakres linky aspon aby sa dalo poradit
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ako to presne myslíš, ale ja mám 90-tky skrinky, ale na výšku a som spokojná, dosť sa do nich naprace. Otváranie mám klasické - dvierka. Najširšia skrinka má šírku 80 cm a žiadne poličky sa mi v nej neprehýbajú a to sú tam ťažké taniere.
Odpovedať
@lubenkam My máme horné skrinky 120 cm, ale sú urobené z dvoch 60 cm skriniek vedľa seba. Čiže je to pevné. Dvierka mám po posuvné, fotky sú v albume. Škoda, že som nedala výšku 90 cm, ale len 72 cm. Lepšie by sa využil priestor na veci, ktoré sa používajú 1-2 x do roka (baránok, sviečky, betlehemy, papierové obrúsky sviatočné a podobne).
Odpovedať
Chcem riešiť viac praktickú ako estetickú funkciu. V podstate mi je jedno či sa budú otvárať dohora, alebo do boku, lebo oba spôsoby sa mi páčia.
Odpovedať
ved prakticka vec sa da pekne zklbit s estetickou. ja som zastanca vyuzitia priestoru v zavislosti na velkosti bytu ci domu. A otvaranie?? ak sa da panty. zivot nauci co je dobre:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?