5 horákov

Profilova fotka
máte skúsenosti? plánujem do domu 5 horákovú dosku, ako sa vám na nej varí?
Odpovedať
mám plyn.var.dosku 7 rokov a som veľmi spokojná
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím vás a digestor ste ako dali ? Odsava v pohode, keďže 5horakova je širšia?
Odpovedať
Zdravím, odsáva v pohode... mám teraz 70 cm sklokeramickú s 5 plynovýmo horákmi, v strede veľký horák, tzv. WOK, výrez do prac. dosky je na 60 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@xaloc Ďakujem
Odpovedať
@pepecz obzerala som to davnejsie ale co varis naraz na 5horakoch? mne jak sa snazim, vychadza stale len na 4 :) polievka, cestoviny do polievky, priloha(ryza/zemiaky), maso v hrnci( aj to málokedy ja vela "varim" v rure) co varis na 5tom?
Odpovedať
Profilova fotka
@pepecz pravda je. Na 4horaku ten mimi ani nepouzivam, ale ide o hrnce. A je to krajsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A este jedna vec. Daj vedla seba dve velke panvice.
Odpovedať
@pepecz aha dik tak ja som ta 2.skupina, varim ked musim :-D a hrnce som kupovala tak aby mi vosli vedla seba ( to ma mamicka poucili :) ) @netswan a co robis na 2 velkych panviciach? :-D ber to ako recnicku otazku ja viacmenej varim na 2strednych horakoch a v tej rure.
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka V jednej ryžu, v druhej maso napr a ked varieš ešte polievku, ???? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
súhlas s @pepecz: podstatne viac miesta, na 4 horákoch môžu fičať aj 4 väčšie hrnce. Ja osobne "milujem" práve ten WOK horák v strede, teda apsoň môj má 3 rady (kruhy) plamienkov, varí sa rýchlo, hlavne väčšie objemy vo veeeelikom hrnci, ála kapustnica, poriadny guláš a pod.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne by sa naramne hodil tiez :-) na dvoch panviciach naraz robime casto - napr. pre dceru lososa a nam chudakom rodicom tresku :-)) vedla sa varia zemiaky a na dalsom sa naparuje zelenina, takze cakam, kedy ktora panvica kydne na zem xixi
Odpovedať
Profilova fotka
tiez mam 5 horakovu dosku a teda bezne pouzivam 4 horaky a niekedy aj pat. Som rada, za taketo rozmiestnenie horakov, pretoze sa zmestia aj 3 velke hrnce. Varim denne pre 6 clennu rodinu :-)
Odpovedať
@eeffka - stredny horak mava vacsi vykon ako je standardny velky horak na 4horakovom sporaku, a ked chces dobre urobit maso na panvici tak potrebujes vysoky vykon, alebo rychlo varit vo velkych hrncoch, a vseobecne viac miesta je prijemny bonus
Odpovedať
mam siroku platnu plynovu 80 cm a dogestor 90 cm sikmy a ziaden problem
Odpovedať
ahoj. ja som taku chcela... nakoniec som zobrala taku kde ten 4.horak je obrovsky ako ten v strede na obrazku - pouzivavala som iba na varenie lekvaru a sterelizovanie... a po zvysok roka som len nadavala na to cistenie - kedze som vyprazala na tych vedlajsich - tak tento obrovsky som mala riadne zapaprany. Do noveho som uz kupila indukcnu varnu dosku.
Odpovedať
mám štvorhorákovú,jeden je duplovaný na wok,spokojnosť veľká :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?