3D návrh kuchyne

chcela by som sa opytat , kde je najlepsie si dat urobit navrh kuchyne a kde mi ho aj daju. Viem, ze v oresi plan daju do ruky az pri podpise zmluvy. Decodom netusim ako na tom je a hlavne aka je suma za taky navrh. Este sme sa nerozhodli kam ideme dat robit kuchynu ci na mieru stolarovi, alebo v studiu .....popravde mam z toho planovania dost velky strach, musime dost kalkulovat, aby nam to vsetko vyslo nechcem najlacnejsiu ale ani drahu dakujem, za kazdu odpoved x-)
Odpovedať
ahoj... v Decodome návrh do ruky veru nedostaneš. neviem ako je to v iných štúdiách, ale myslím že teraz je to tak že ti to nikto nedá na papieri :-| ...
Odpovedať
Ahoj ... v Oresi ti urobia návrh aj ti ho pošlu na mail, ale záleži v ktorom štúdiu si to dáš urobiť, mne v jednom dali a v druhom nie. Dala som si naceniť dve kuchyne od Oresi. Cena ma celkom prekvapila (v dobrom) ale urobia ti to síce na mieru ale len so skriniek ktoré majú ku danej kuchyni. Nie všetky skrinky sú vo všetkých typoch. Ja som chcela horné skrinky 90 cm a v jednej mi to urobili a v druhej už to nešlo.
Odpovedať
ja som robila navrh kuchyne v programe co ma decodom (neviem, ci sa este da volne stiahnut, ale vola sa decoPlanner) . potom som uz len zaniesla stolarom, aby mi urobili cenovu ponuku. V Oresi som im priamo povedala, ktore skrinky chcem (nasla som to u nich podla typovych listov), a podla toho mi to vypocitali. Decodom som neskusala - na moj vkus su drahy.
Odpovedať
pokial viem decodom da do ruk ... ale asi to neplati v kazdej predajni ako tu citam ... pokial je dobry stolar mal by vypracovat aj on nejaky navrh a minimalne poslat na mail ... ak by nie posli pribliznu predstavu co a ako a spravim ti grafiku ja ... zadara ;) pretoze je to bezna sluzba zakaznikovi ktora je bezplatna v dnesnej dobe
Odpovedať
Sama si mozete stiahnut volne graficke programy na stranke alno, alebo ikea. Ikea tam ma aj nejake tipy, ake zakladne pravidla platia pri rozmiestneni spotrebicov. Predpokladam, ze mate presne pomerane rozmery kuchyne, aj vysku okenneho parapetu, tiez umiestnenie pripojok vody a elektriky. PS Za mna vas prosim, aby ste nedavali pec do vyssej vysky, tak ako je to vidno vo vela ultramodernych kuchyniach. Ak si uz chcete nieco ulahcit, tak tam dajte radsej umyvacku riadu, ktoru otvarate kazdy den viackrat, neverim, ze pec budete pouzivat viackrat do tyzdna..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som vedel spravit navrh kuchyne. Prisposobil by som rozmery podla typov skriniek v decodome, pripadne od inych vyrobcov.
Odpovedať
Profilova fotka
@siska2027 Divendor skrine Urobia navrh - ak budes chciet na mieru i zostavaju z ponuky.
Odpovedať
no ja mozem odporucit Kuchyne pre kazdeho su v Petrzalke. Navrh maju zadarmo, ceny maju porovnatelne s Decodomom a su totalne ochotni vo vsetkom pomoct/poradit, obehala som viac studii a jedine toto ma presvedcilo. Stretko si treba dohodnut dopredu.
Odpovedať
dakujem vsetkym za rady , v programe si to netrufam robit , chcem nieco inspirativne a nadcasove co po 5 rokoch nebudem mat chut vymenit a s radostou to necham na odbornikov :) Som z Martina tak ak mate aj kontakt na dobreho stolara budem rada
Odpovedať
@qwert30 rada vyuzijem tvoju ponuku :)
Odpovedať
@qwert30 - možem aj ja využiť tvoje služby??? :-N
Odpovedať
@siska2027 tak mi napis rozmery a aku mas predstavu
Odpovedať
Článok sa načítava...
@qwert30 jasne treba napisat rozmery a aspon ako taku predstavu o farbach a co vsetko tam ma byt
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Zamyslite sa nad tým,že keby vy máte robiť návrhy a vizualizácie zadarmo,každý by si dal nakresliť,a potom by si dali zhotoviť kuchyňu u iného stolára. Koľko by ste zarobili? :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme prave nedavno riesili kuchynu. Isli sme si dat urobit navrh do decodomu, stravili sme tam dve hodiny pri planovani kuchyne. Navrh nam urobili zadarmo a dali nam vizualizaciu aj do ruky + cenovu ponuku. Doma sme si to este premysleli, popozerali este nejake kuchyne, nieco pozmenili (napr. uchytky), a nakoniec sme sa tam vratili a doladili detaily. Ja by som si nedokazala naplanovat kuchynu sama a ten poradca nam tak dobre radil, ze sme sa nechali presvedcit a kupili sme kuchynu tam.
Odpovedať
Navrh kuchyne zadarmo, ano mozno par obrazkov ale kde su narezove podklady? to nakreslit vie aj malomocny, ale v akej kvalite? v prfi programe to nespravi zadara ani blazon- mozno ako darcek rodine. Ako sa hovori co je zadara nemusi byt dobre.Radsej zaplatit ak to je na dlhsi cas..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?