Vložkovanie starého komína

Profilova fotka
Potrebujem radu a tip na firmu na vyvložkovanie komína. Výška je 11 m, terajší priemer približne 190-200 mm. Zapojený je kotol na tuhé palivo, pri kúrení drevom 20 Kw, ( max 24 kw v prípade kúrenim uhlim ), požadujúci ťah 20 Pa, s priemerom komína 150 mm. Aký priemer vložky potrebujem, hrúbku steny, a cenovú ponuku na kompletné vyvložkovanie. Samozrejme z cenového hľadiska sa chcem vyhnúť frézovaniu komína.
Odpovedať
Profilova fotka
@jajacon V ktorom regione potrebujete prevlozkovat komin?
Odpovedať
Profilova fotka
@schiedel_maros_plsko obec Svätý Anton ( okr. Banská Štiavnica).
Odpovedať
Profilova fotka
@jajacon chcem sa spytat ci vam podarilo najst firmu a vyvlozkovat komin lebo mna caka to iste dakujem .
Odpovedať
Profilova fotka
@dusko201 ano, fy. Integra , považské podhradie. Robotu urobili rychlo, k mojej spokojnosti. Cena na 1mm nerez mali najlepšiu, samozrejme s dokladmi,zárukou, a reviznou správou. Môžem odporúčať.
Odpovedať
Profilova fotka
viete mi na nich poslat kontakt a kolko vas vysla cena za m a aj ste frezovali alebo iba vlozkovali ?a oni robia po celom sr ?nakolko ja som Od Topolcian smer Nitra
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@dusko201 p. Behro treba si dať urobiť cenovú ponuku na požadované práce... firma NTEGRA,s.r.o.
Odpovedať
@jajacon my máme vyvložkovaný komín s frézovaním za 960 E. Priemer 180 Jeremias. Výška 9,5 m. Kominár ti odporučí podľa spotrebiča a výšky komína, aký priemer potrebuješ. Ináč skús zohnať rúru so 180 priemerom, na to špagát a zhora pustiť do komína, či nemáš komín zakrivený alebo nejaké prekážky v komíne. My sme mali 2 roxory v strede komína, museli sme z dnuka otvoriť komín a s uhlovou brúškou vyrezať roxory (roxory tam zostali aj po frézovaní). Keď rúra pôjde, budeš vedieť ... Ináč nie je to veda, ak komín je OK. Zhora sa posúva rúra, ktorá sa znituje s ďalšou časťou.
Odpovedať
Profilova fotka
@jajacon dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsz jasne ze to neni veda len potom je horsie ziskat reviznu spravu pokial si to robis sam.tak sice zaplatis viacej ale vsetko urobene ako ma byt a nemusis sa nicoho bat .
Odpovedať
@dusko201 v tom máš určite pravdu. Tiež mi to robili kominári s revíznou správou, ale ... keď netreba frézovať, dom nie je poistený, tak ... Ináč aj kominári robia bez revíznej správy - aj tak sa dá.
Odpovedať
Profilova fotka
tak nakoniec som sa rozhodol pre firmu Integra Kominove Systemi a som velmi spokojni z ich pracou za pol dna mali komin vyfrezovani aj vyvlozkovani a vecer sme uz v nom kurili a co je najdolezitejsie maju najlepsie ceny na zapadnom slovensku cize vrelo odporucam tuto firmu maju paradni profesionalni pristup .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Zdravim chcem sa opytat ked vidim zo spodnej strany komina na vrch svetlo greba mi frezovat ked je to starsi batovsky dom chcel by som dat do obyvacky piecku len na predkurenie pred sezonou aby zbytocne nezapinal ply ovy kotol komin ma tri otvori z toho je jedna vlozka na plyn a dalsie dve su prazdne a dlzka komina cca 12m
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?