Umiestnenie sporáka na pevné palivo

Profilova fotka
Veľmi by som vás chcela poprosiť o radu a návrh kde v kuchyini by som mohla umiestniť sporák na pevné palivo / môj sen :-) / Kreslí sa mi projekt bungalovu kde kuchyňa je spojená s obývačkou a v obývačke je krb . Projektant ma od toho sporáka odhovára, že sa to dáva do chalúp a že to bude prepchaté...ale neverím že by neexistovalo riešenie :-) Chcela som ten sporák murovaný ako ostrovček v kuchyni /max 180cm a rátam s kominom pre sporák a s komínom pre krb/ , ale ak by to nešlo inak mohol by byť menší a nie murovaný /napr. sporáky Nordica/ alebo aj ako súčasť linky - poraďte , kde ho ako súčasť linky umiestniť . Pripájam pôdorys domu a nejake moje predstavy:-D ďakujem za pomoc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A teiž tento by mohol byť ako sučasť linky či ostrovček, č? :-D
Odpovedať
@xenapena Krb aj sporak do noveho domu mmm to uz bude asi dost prekurene. Sporak ako ostrovcek by som si vedel predstavit a porozmyslal by som na vytvorenie takeho sporaku ze od kuchyne by sa prikladalo a smerom k obyvacke ( zo zadnej strany sporaku ) by bolo sklo. Myslim ze by to plnilo funkciu ak sporaku aj krbu. No chcelo by to slusneho krbara aby sa k tomu vyjadril a prepocital kw. Ale suhlasim aj s projektantom ze v kuchyni nemas miesto na rozhadzovanie pri 8m2 Mozno by sa to dalo umiestnit vedla sporaku pod okno. Ta posledna fotka, spojenie sporakov sa mi paci. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ved ja som mu to povedala či by sa to nedalo vyriešiť nejako tak že krb by nebol a sporak by prebral jeho funkciu..... inak ten sporák som chcela čisto na varenie či už ako súčasť linky alebo ako ostrovček....ale ak by sa to dalo poriešiť 2v1 nevadilo by mi....dakujem za odpoved :-)
Odpovedať
mozem poskytnut len tuto fotku, je to spravene ako sucast/pokracovanie kuchynskej linky. https://static.4nets.sk/photo/74/3535...
Odpovedať
Profilova fotka
To naozaj rozmyslas, ze by si taky chcel dat do noveho domu? Smiem vediet, co ta k tomu vedie? Lebo ako mne sa to skor hodi niekam na chalupu ako do noveho domu. Neviem si nejak pomoct ale jak by som si to teda do noveho domu rozhodne nedaval. Pokazi to celkovy dojem s novoty a pochybujem, ze na nom budes nejak extra varit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?