Schodisko nad dymovodom

Zdravim, viete mi niekto povedat aka je minimalna vzdialenost horlavej konstrukcie (dreveneho schodiska) od dymovodu/komina? Chcem mat pod drevenym schodiskom kachle s dymovodom a chcem sa vyhnut prekvapeniu pri kolaudacii. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Bude zavisiet od pouziteho produktu. Vyrobca deklaruje bezpecnu odstupovu vzdialenost. Ina je pri jednoplasti (cierna rura napriklad) ina je pri izolovanom dymovode (bude zavisiet od izolacnej vrstvy)
Odpovedať
@schiedel_maros_plsko Dobry, mam komine schiedel permeter
Odpovedať
Profilova fotka
@niless a dymovod bude?
Odpovedať
Profilova fotka
ak bude aj dymovod Permeter 25, tak : https://www.schiedel.com/sk/produkty/... a dole v sekcii download : 2. IDS - informácie o systéme Schiedel Permeter 25 potom plne odvetrany vodorovny dymovod - minimalna ostupova vzdialenost je 100 mm. Posledna ukazka instalacie
Odpovedať
@schiedel_maros_plsko Dakujem. No stav je taky ze mam iba z komina cez stenu pod schody vyvedeny sopuch (napojovaci diel - sucast systemu PERMETER) a od toho dielu dole vraj mam dat dymovod jednoplastovy aby som to teplo zo spalin viac zuzitkoval.
Odpovedať
Profilova fotka
@niless V pripade vyuzitia nasho dymovodu je minimalna vzdialenost uvedena tu: https://www.dropbox.com/s/4xay7khi9nt... Teda min. 400 mm
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?