Problém pri základnej päťke je vedľajšia sachta/pivnica

Dobrý deň, ak je mozne pomôcť. Bývame v starom rodinnom dome v miestnosti kde ma byt komín som vykopal do hĺbky 70cm šírka 60x60. Problém je v tom ze cca 20-30 cm je vedľa spodná pivnica. Je to postačujúca jama (pre základ komina) a dialka od pivnici. Alebo mam vykopať hĺbku takú ako je pivnica aby nejak nesadla do pivnice alebo stenu pivnice pre istotu zhrubsit/vybetonovat? Musím sa priznať ze v tomto som lajk, čiže idem svojpomocne postaviť komín. Komim je tuma folk, výška 6m tvárnica š. 36cm a výška 25cm. Ďakujem pekne.
Odpovedať
Dobrý deň, ak je možné pomôcť. Bývame v staršom rodinnom dome v miestnosti kde má byt komín som vykopal dieru (základ) do hĺbky 70cm šírka 60x60 cm. Problém je v tom, že cca 20-30 cm na pravej strane od tej vykopanej diery je spodná pivnica. Hrúbka betónu steny v pivnici neznáma. Je to postačujúca jama (pre základ komína) a vzdialenosť od pivnice. Aby mi komín neskončil v nej ? Pripadne iné rady a nápady čo by mi pomohli ? Komín je tuma folk, výška 6m. Ďakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
jeden základ tam už bol, ten ste narušili a na čo je ten druhý , to si musíte odpovedať sám, ale je zbytočný, takže tento už neprehlbujte.
Odpovedať
Pre 600kg bola postacujuca aj ta doska ktoru si rozbil.
Odpovedať
Ďakujem Vám všetkým za rady, názory, skúsenosti...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?