Pripojenie krb.kachli do komina

Profilova fotka
Dobry den, chcel by som sa spytat, co vsetko potrebujem na pripojenie krb.kachli Haas Sohn Nivala 150mm dymovod do nerezoveho komina s priemerom 180mm. Myslim tym ake casti dymovodu a tak. Co sa tyka kolena tak asi regulovatelne, lebo kachle mam v podstate trocha pred kominom, nieje to v rovine, prikladam aj fotografie. Dakujem pekne
Odpovedať
@maero92 Haas+Sohn ic ty rychlo vratit, kym si ich nezaspinil. Este som jedine nevidel dobre fungovat od toho pseudovyrobcu.
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado ja som videl celkom dobre recenzie na ne, len mensi vykon do vody ako uvadzaju a trocha problemy pri cisteni vymenniku, kazdopadne pytam sa skor na zapojenie
Odpovedať
@maero92 Poslal som ti IP. Este som nevidel H+S kachle spravne fungovat. Pri verzii s teplovodnym vymennikom plati este dvojnasobne. To by mali ustavnym zakonom zakazat.
Odpovedať
Profilova fotka
@maero92 dymovod, koleno prislusneho priemeru a krbarsku snuru ci ako sa to vola
Odpovedať
Profilova fotka
Plus este redukcia a co je to zder komina ?
Odpovedať
Redukciu,dymovod,koleno 45st,zder,krbarsku snuru a kominovy tmel. Inak,pozri aj knizku,co si dostal ku kachliam, tam by to malo byt vsetko popisane.
Odpovedať
@maero92 Povedane bolo vsetko. Ja len skor trochu k bezpecnosti by som asi kachle posunul viac ku kominu pretoze tam u dveri sa mi to nejak nezda ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rozmyslal som nad tym ale mam tam kominove cistiace dvierka a na buduci rok sa to bude napajat na radiatory, tak aby tam bol priestor aj pre kurenarske veci. Uvidim este ako ich posuniem, ten vypinac tam nebude nad kachlami, iba ze ked pojdem do kupelne tak asi sa opalim po ceste haha.
Odpovedať
Profilova fotka
Idem riešiť podobnú vec najbližší týždeň. Ešte nemám vyrezanú dieru do nerezovej vložky v komíne, len rozbité tehly aby som sa tam dostal. Chcem sa spýtať čím to tam más vytesnené? vidím že rúra čo ti trčí von z komína a teda na ktorú sa ideš napájať je niečím vytesnená- poradíš čím? :) som amatér a robím si to len na chatke no chcel by som aby to bolo spravené dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Je to nejaka vata ale urcite taka asi na vysoke teploty, ked mi stavali komin, bol som v praci takze som sa ich neopytal na materialy. Pridam aj fotky aby si videl blizsie, tiez som amater :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?