Montaz komina schiedel

Chcel by som postavit dvojkomin schiedel. V zostave mi chyba murovacia malta a sablona a navod na montaz. Chcem sa opytat aku maltu mam kupit na lepenie tych betonovych tvarnic? A je mozne kupit aj tu sablonu na stavanie, alebo to netreba pri montazi? Do tych dier v rohoch kam dam roxor ide aka zmes ? Cement, alebo ta ista malta ako sa lepia tie tvarnice? Musim dat aj tu pätu, alebo staci spodnu tvarnicu zaliat betonom do vysky 0?
Odpovedať
navod si stiahnes na nete a nepouzitu sablonu ti poslem v obalke za cenu postovneho. (aj tak ju nebudes potrebovat) :) Maltu ti predsa mali dat ku kominu. Ci?
Odpovedať
@tomascolt malta im vraj stvrdla v sklade.ta sablona bude pasovat? Mam tvarnicu 36x66cm , jeden komin je 200 samotovy a druhu 130 nerezovy.
Odpovedať
Profilova fotka
Vhodna je kazda standardna murovacia malta. Maltovacia sablona nie je nevyhnutne potrebna, nebyva obsahom dodavky. Navody na montaz su: http://www.schiedel.sk/uploads/media/... http://www.schiedel.sk/uploads/media/...
Odpovedať
@schiedel_maros_plsko dakujem vam toto mi staci, pomohli ste mi.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx este k teme zalievkovej malty - plati to iste ako pri murovacke, Akykolvek standard, spravne tekuty a neocakvat, ze stecie x metrov dole, treba davat vystuz po castiach a spravne staticky spajat, nie drotikovat, nie prekladat, a zalievat tiez maximalne po 2 tvarniciach. Nech je istota pevneho komina.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@schiedel_maros_plsko Mozem komin (Schiedel Absolut) murovat aj na "zimnu" murovaciu maltu? Napr.: https://www.heluz.sk/sk/vyrobek/heluz...
Odpovedať
Profilova fotka
@jonky6 mozete.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?