Liatinová pec alebo kozub

Ahojky idem si k Vám po radu. Neviem sa rozhodnúť či si nechám v dome piecku alebo kozub. Mne sa páči piecka a manželovi kozub tak neviem ako. Ja by som nechala piecku a stenu obložiť kameňom . Čo vy na to? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@jancika24 Tak manzelovi odkazujem, ze ak este nepochopil, co je v zivote dolezite, nech rychlo zacne chapat dolezitost spokojnosti svojej manzelky ... :-) HUMOR! Za mna este skonstatujem, ze by bolo nad mieru vhodne ocistit, oddeleit omietku od toho samotoveho kusu Dvierka a mriezka je na opacenj strane priecky?
Odpovedať
Ďakujem za názor . Áno je to na opačnej strane steny. A manžel pochopil :-) .
Odpovedať
Preco to chcete menit? Aky mate dovod? Lebo podla obrazku mate krbovu piecku Jotul,co su jedny z najlepsich kachli na trhu,takze ja nevidim dovod menit,ak nemate nejaku inu,"dolezitejsiu" pricinu ;-) Vies,co by mnohi dali za tuto piecku?
Odpovedať
@jancika24 Nádherná piecka!
Odpovedať
Profilova fotka
Piecka môže byť akákoľvek krásna, nič proti značke Jotul, no schopnosťou akumulácie sa žiadna nevyrovná poctivému akumulačnému kozubu.
Odpovedať
@majki555 ja som to nechcela meniť a ani nebudem už je rozhodnuté . Žiaden kozub ostáva Jotul. Aj mne sa tie pece páčia . Veď až z Nórska docestovala k nám :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?