Krb - majster

Ahojte, nevie niekto poradiť dobrého krbového majstra? Staviame domček v Bernolákove, takže okolie BA, SC, PK by bolo ideálne. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Čo je ťažké na tom obstavať krbovú vložku? Múry domu ste stavali ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@radopp Naozaj na tom nie je nič ťažké... Len to treba vedieť ;-)
Odpovedať
@reward svatá pravda :-) niektorí ľudia nevedia ani čo je to kelňa
Odpovedať
Netvrdím, že je to ťažké. Len ako píše reward, treba to ,,len" vedieť ;-) Múry domu realizujeme svojpomocne. Chlapci z Ytongu založili rohy a my už ,,len" doťahujeme ostatné 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
nám staval pán z Krbexu - Pezinok
Odpovedať
@matod Obstavba krbovej vložky môže byť tiež z pórobetónu. Ale najjedoduchšie je povedať že sa to nedá. Ok. Prepáč že som sa ozval.
Odpovedať
@matod ahoj. Neries pana radopp.... vyjadroval sa tu uz k tolkym temam, ze dovi. Namiesto odpovede na otazku vyplodi kopec hluposti... skus si pozriet kto je tu reg. Ako pro. Aj p. Reward ma fajn album. Skus kontaktovat jeho.
Odpovedať
@andrej776655 Ty si sa k čomu dokázal vyjadriť? Budem sa ťa pýtať či môžem napísať ako sa muruje? Nebuď smiešny. :-D
Odpovedať
Nechápem že takýto provokatéri tu ešte nedostali zákaz vstupu.
Odpovedať
ahoj andrej776655, ja nikoho riešiť určite nebudem ;-) . pán radopp možno vie všetko, všade bol a tam kde ešte nebol sa chystá, ale ja nie som taký šikovný. A nikde som nepísal ako on tvrdí že je najjednoduchšie napísať že sa to nedá. Nepostavil som za život 2 - 3 domy. Toto je môj prvý a verím že aj posledný. No a veci s tým spojené som neriešil doteraz každý deň. Preto som rád že tu takéto fórum je a mám tú možnosť sa spýtať to čo ma zaujíma a podeliť sa o informácie s ostatnými. Takisto ale netvrdím, že som absolútne zamietol výstavbu krbu svojpomocne. Zhromažďujem informácie, dávam si dokopy +/- to je celé. Ale každý nech si píše čo chce. Veď máme to tú ,,demokraciu" ako hovorí klasik. Vďaka ale za tip na Rewarda, už spolu komunikujme ohľadom krbu, komína atď. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna ak to dakto uz robil to tazke nie je, co som sledoval majstrov u mna, taka skladacka, daco podobne ako sadros....ja to mam robene zo superizolu...
Odpovedať
@y2k asi tak. keď to vidíš ako na to, alebo si to niekde skúsiš tak je to už ľachšie.Tvoji mastri boli odkiaľ? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@matod: ak chces podrobnosti napisem do IP nech tu nie je reklama :-)
Odpovedať
@radopp Kelna to je to kde sa spi? :-o
Odpovedať
@matod ak by si chcel môžem ti poslať kontakt aj na môjho krbara (IP), ale zadanie bolo z okolia BA. Môj sa nachádza z Hriňovej, ale dosť často chodí za zákazkami aj do BA. Takže si myslím že vzdialenosť by nebola až taký problém.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@matod kuni na cech krbárov alebo popozeraj pro tu na streche.
Odpovedať
@matod je aj ina moznost ...zalezi od vkusu od toho ako co chces vyuzivat a podstatna vec ...nieje potrebna ziadna obstavba takze ani po 15...20 rokoch ziadne buranie....
Odpovedať
Profilova fotka
@rikaskcz názov témy je Krb - majster , hm? ;-)
Odpovedať
@reward a?co ludia nemaju pravo poznat aj nieco ine....je to podla mna o ludoch nie o temach...sam clovek sa rozhodne...kazdy potrebuje poznanie!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@rikaskcz tak poznávaj, že mám v prevádzke pece aj kozuby aj viac ako 20 rokov a žiadne sa nebudú búrať! Nezávádzaj ľudí týmito bludmi. Stretneme sa na výstave vo Welse?
Odpovedať
@reward ja poznavat nemusim ale ludia a myslel som to tak ze nie kazdemu sa paci mat 20 rok.to iste ..proste je to tam a nemoze sa rozhodnut to len tak vymenit!!!!ludia aj trendy sa menia...!!! Ludia maju poznavat co je im jednoduchsie a prijemnesie je to uz len na rozhodnuti...Wels??chodievam tam pravidelne je to takmer domovska vystava RIKA firmy...je to mozne...
Odpovedať
Profilova fotka
@rikaskcz vo štvrtok 29.1. som tam celý deň. Rád sa nechám poučiť o inteligencii ;-)
Odpovedať
@reward nasa vystava je od 25.2 do 1.3....ak to nieje myslene sarkast..rad vysvetlim...no vela sa da docitat na nasej webke.....ci peletove ci kombinacia drevo pelety alebo aj pri peciach na drevo Rikatronic....automaticka regulacia vzduchu v zvislosti od teploty plamena v ohnisku....inteligenciu to urcite ma,o to ja strach nemam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rikaskcz Nie, ja som myslel najvýznamnejší európsky kachliarsky veľtrh KOK 2015 :-|
Odpovedať
@reward ja zas najvacsiu vystavu o kureni v AT energiesparmesse wels...kurenie komplet
Odpovedať
Profilova fotka
@rikaskcz jáj, tak to nič pre mňa, mňa živia moje ruky, nie predaj železa...
Odpovedať
@reward hmmm...zaujimavy nazor kedze krb.vlozky su asi s plastu! A uz ked tak nase pece su liatina ,ocel,prirodny kamen... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rikaskcz sakra, inteligentné pece by mali mať aj inteligentných predajcov :-D nič osobné, sorry... Neverím, že nerozumieš rozdielu medzi kachliarom a predavačom železa. Ja plním ľuďom sny podľa ich požiadaviek, spolu vymyslíme, navrhneme a ja zrealizujem. Nikto to o 15 rokov nechce búrať a vie to byť minimálne rovnako inteligentné. A vo väčšine prípadov to kúri najzdravším teplom. Chvalabohu ja už nie som otrokom jednej značky a tak si ja vyberám, čo chcem robiť. ;-) Ale už sme úplne mimo témy, a keďže ja si vážim tunajších užívateľov a nespamujem im všetky témy tým istým, končím s témou. Ale v IP kľudne môžeme ;-)
Odpovedať
@reward tak potom fakt nechapem preco utocis ze v akej teme som....lebo u mna kachlova pec nieje krb...a zacal si ze tato teme je o krbe ze preco som tu....neveril by si kolko ludi po 8...9 rokoch vymenili neucinne krby co nemyslim teraz ze prave tie tvoje"" No prisli na to ze je aj iny komfort a o zdravom kureni tu nemusime pisat to by bolo na dlho.... A to uz nepisem o tom kolko ludi sa rozhodlo od krbu prejst prave k nasim peciam....samozrejme je to o ludoch a o ich rozhodnuti... S tou ineligenciou je to tiez na dlhe lakte... ;-) Nie som vonkoncom ani ja otrokom jednej zn....mam ich minim.4....a robim to z radostou nie preto ze by som bol otrok,
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?