Krb a plynové podlahové kúrenie - máte dva komíny?

Profilova fotka
Ahojte. Chcem sa opýtať. Keď máte krb A plynové podlahové kúrenie, tak máte dva komíny? ☺Ďakujem
Odpovedať
@mimka1982 bud dva kominy alebo dvojkomin... na plynovy kotol staci plastovy komin.
Odpovedať
@mimka1982 ja mam dvojkomin
Odpovedať
Tiez dvojkomin
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám pekne☺
Odpovedať
@gashtaan Ja mam ties plastovy komin a ked je vela snehu na streche a zacne sa pomaly zosypavat zo strechy tak uz druhu zimu mam s nim starosti a musim volat tych co my robili komin.Nevies my poradit ako to spravit aby som mala pokoj s kominom.Ale keby bola vedela ze bude my toto robit tak ho vymurujem ale uz teras nemozem lebo sme ho tahali cez poval a strechu.Dik za radu.lebo rozmyslam aj oplechovat ale neviem ako ked je celyplastovy alebo niake lapace dat este aj pred komin aby sneh rozbilo a neslo to na komin ktory je potom vykriveny .
Odpovedať
@petka456 dať pod neho snehové zábrany...
Odpovedať
@petka456 snehova zabrana nad nim by to hadam mala poriesit, tento clanok je o niecom podobnom: https://urobsisam.zoznam.sk/navody/st...
Odpovedať
@gashtaan Dik asi to budem riesit tymi zabranami alebo lapacmi ale musim ich dat pred komin nie ako my tu radí pod neho.Ale ta zabrana sa my paci najviac zavolam klampiara a mu to ukazem ako by som chcela.To by my tam nad komin najviac pomohlo aby my celu vahu sneho naraz neoprelo o komin.Ale mohla som aj ja dat dvojkomin a nemusela som mat taketo starosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Riesenie najdene, super. A. My sa pise v suvislosti s dvomi a viac osobami. Mi (ako mne) sa pise s jednou osobou. Lebo inak gramatika vo viacerych prispevkoch OK, len to "my".... =-) Ospravedlnujem sa, ale musel som. Mier.
Odpovedať
Profilova fotka
@schiedel_maros_plsko stáva sa .A hlavne keď človek nemá čas si to skontrolovať. Ale nevidím že ste prispeli nejakým názorom K téme. Len skontrolovať gramatiku A hľadať chyby😉O to tu nikto nestojí. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimka1982 aka tema taka reakcia,problem vyrieseny v prvej odpovedi..dalej uz len treba poriesit tu gramatiku..😆
Odpovedať
Profilova fotka
@dart9 nechápem. .Mieris na mňa? Otvorila som blbu tému alebo ako to myslis?☺
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mimka1982,blba tema tu nie je,ked sa tu da pisat na osem stran o straseni duchov..bud neveris projektantovi alebo nemas podrobny projekt na stavbu domu,co moze byt neskor velky problem..
Odpovedať
@petka456 Tie lapace budu najrozumnejsie riesenie.
Odpovedať
@dusan72 Diky za radu.Ja som uz stokrat pisala ze nechytajte cloveka za pismenka gramatiky.Ale asi bude treba.Ale to neplati pre teba sory.
Odpovedať
Profilova fotka
Damy. Ospravedlnil som sa dopredu, ze som si dovolil pripomienkovat gramatiku. Ako dieta ucitelov a absolvent gramatickeho drilu pani ucitelky Kyselicovej z Trencina, za ktory som jej nesmierne vdacny, som nemohol inak. Este raz prepacte. Jednoznacne odporucam dva kominy. Kominy. Nie komin a vyfuk. Odvod spalin plastovym potrubim 40 cm nad strechu nie je komin ale vyfuk. Komin myslim na odvod spalin od krboveho telesa a druhy komin na odvod spalin od plynoveho kondenzacneho kotla. Ak totiz zvolite dva KOMINY so spravnou vnutornou vlozkou, tak kedykolvek mozete zmenit typ paliva (z plynu na tuhe palivo) co sa pri plastovej rure realizovat neda. Naviac pri pouziti komina, nie vyfuku, mate urcite vacsiu sancu, hraniciacu s istotou, ze pri pohybe snehovej masy nedojde k odtrhnutiu, vytrhnutiu, posunutiu plastoveho vyfuku. Doma mam zial len dva kominy. Schiedel AVANT a Schiedel ABSOLUT. Prvy na plynovy kondenzacny kotol a teda pre podlahove nizkoteplotne vykurovanie a druhy pre krbovu vlozku. Dufam , ze som spravne pochopil polozenu otazku.
Odpovedať
@schiedel_maros_plsko uz som myslel, ze si chory, ked si nespustil tieto ody uz v prvom prispevku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@schiedel_maros_plsko prijímam vaše ospravedlnenie 😆 😆veľmi pekne ďakujem za odpoveď ,otázku ste dobre pochopil .☺☺
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan Som sa drzal, vsak? :-) A napisal som zle? Je tam nieco spochybnitelne? Klamem? Zavadzam? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@schiedel_maros_plsko A čo poviete na dvojkomin?😉
Odpovedať
@mimka1982 Pán Plsko je človek znalý problematiky a o komínoch čo to vie.Tak sa nepokakaj že nevieš gramatiku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mimka1982 Tak aj dvojkomin je jedna z ciest, ak vam to vzajomna poloha krbu a kotla umoznuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@mikazibanejad ja že neviem gramatiku?To nebolo písané mne ...Tak sa ukludni A čítaj pozorne. 😱😱😱😱
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?