Koľko stojí a ako dlho je platná revízna správa ku komínu?

Kolko asi stoji revizna sprava ku kominu? ako dlho je platna? myslim, ci budem musiet pred kolaudaciou este raz vybavovat. Kedy mam zavolat kominara, pred alebo po osadeni krbu? A musim mat nejaky papier aj od krbara?
Odpovedať
revízna správa ku komínu stojí 50 Eur bez DPH a platí 1 rok
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ako dlho platia revizne spravy od ostatnych odvetvi? Elektrika, plyn, kurenie, voda a kanalizacia? Dakujem
Odpovedať
@goli4 Elektrika a plyn vždy po rekonštrukciu. Na vodu, kúrenie a kanalizáciu sa robia tlakové skúšky a tiež platia do rekonštrukcie, potom treba spraviť nové...
Odpovedať
@goli4 Elektroinštalácie murovaná obytná a kancelárska budova 5 rokov, vonkajšie prostredie a prístrešky 4 roky, blaskozvod 4 roky alebo po každom zásahu bleskom @dedo758 kde si nabral ,že po rekonštrukciu???
Odpovedať
Kanal, voda a kurenie sa urobi raz a hotovo. S elektrikou máš teda asi pravdu a plyn asi teda bude tiež ináč, keďže v bytovom dome nám ju robia každé 3 roky. Ale v RD som ďalšiu robil až pri rekonštrukcii, keďže 20 rokov sa s rozvodmi ani spotrebičmi nič nerobilo.
Odpovedať
@dedo758 To že si skoro nikto nedáva robiť revíziu neznamená že sa robiť nemusí...
Odpovedať
@dedo758 @anett9 dakujem....ja som mal na mysli to ze teraz idem kolaudovat a vecsinu veci mam robenych pred rokom aj s datumom, nieje to novostavba ale prestavba podkrovia a dufam ze tie datumy budu stacit 😁 tlakove skusky, voda, kanal a kurenie, elektriku mam cerstvy datum a bleskozvod tiez, komin je na tom podobne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?