Kde najdem rozmery kominu Scheidel Absolut???

Mam tento komin a momentalne sa snazim zistit jeho rozmery... verim, ze su tu aj taki mudrlanti, ktori mi povedia, ze sak si ho zmeraj... ale to sa neda, lebo je daleko.... takze ak by niekto mal napr link alebo nieco podobne na jeho rozmery, tak by ste ma potesili, lebo to fakt neviem najst.... toto je info, co k nemu mam.... tento komin mam na pozemku: Schiedel ABSOLUT 18/8m/45" Kom.zostava
Odpovedať
Este som nasiel tuto fotku v telefone. Myslim, ze rozmer je 36x36 cm. A teda rozmer 50x50 cm v strope postacuje pre komin, ci? Je to len toto co ide cez strop, nieje zdvojena s odvetranim ci neviem co... Alebo sa mylim?
Odpovedať

Odpovedať
prebraté zo stránky schiedel.sk
Odpovedať
@jr4 to je to dwg? To neviem otvorit... Nie doma. Co presne si vsak chcel tymto povedat? Znaci to, ze ten komin co mam je teda 36x36cm a teda 50x50cm otvor v strope staci? Nebude zdvojeny?
Odpovedať
áno, to je dwg. na druhom obrázku je prestup komína cez strop a je tam zakreslená iba izolácia. je to aj v montážnom návode http://www.schiedel.sk/uploads/media/... vpravo, ako je "Prechod stropom a krovom" - otvor v strope rozmerovo väčší z každej strany o 3cm, vyplnený minerálnou vlnou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?