Diera na komín do kamennej steny

Dobrý deň, hľadáme v okolí BB alebo ZV firmu, ktorá by nám urobila dieru do kamennej steny na komín (je to samozrejme obvodová stena). Poprípade, či nemáte nejaké rady, ako na to. Zatiaľ nás totiž všetci odmietajú.
Odpovedať
@dmartincova Ani sa moc nedivim ze odmietaju :-) Sucasny stavebnici poznaju ako najtvrdsi material tehlu a aj s tou sa trapia :-D Ja som sekal par zasuvok do kamena a bolo to na desiatky minut. Ak skrz stenu dieru na komin tak by som pomaly vybral pokial mozno adekvatne nmozstvo kamenov a potom domuroval. Ak su kamene priliz velke daju sa z casti navrtat a potom majzlom vydekat postupne. Je to otrocina pretoze je to urcite lepsie robit rucne, pretoze pri buracom kladive je naraz silny a moze vyklepnut cely kus kamena. Doporucujem spicaty majzel. S plochym to ide najhorsie.
Odpovedať
@17juraj17 neverim, ze existuje sucasny ci minuly stavebnik, ktory si mysli ze tehla je tvrdsia ako beton. @dmartincova hladaj firmy, ktore robia jadrove vrtanie.
Odpovedať
problem je v tom ,že nevieš kolko toho vypadne skus sám odsekať omietku v potrebnom mieste a uvidíš, možno budeš musieť urobiť dieru tam kde sa bude dať a prispôsobiť sa kamennému muru nerozkážeš -tu bude diera
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?