Da sa skombinovat komin schiedel uni advanced s absolutom?

Profilova fotka
Mame uni advanced ale cheme aby bol vyssi... no a nas sused ma este par tvarnic z absolutu aj vlozku... Vyrezali by sme v tvarnici diery ako v advanced na odvetranie...
Odpovedať
Profilova fotka
Nemali by ste, ale ak splnite nasledovne podmienky: - komin UNI Advanced nebol ukonceny - nebola zrezana posledna vlozka podla konusu - vy mate priemer 18-20 cm - rozmer tvarnice 36/36 cm - sused mal priemer 14 alebo 16 alebo 18 cm - rozmer tvarnice 36/36 cm Co tam mate, budete, mat pripojene? Aku vysku ma komin teraz? V akej polohe v streche sa komin nachadza .... lebo by vam mohol komin svojou vyskou stacit.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame 18 cm priemer sused tiez a tvarnice tak isto 36/36. Komin este nemame ukonceny. Po dokonceni celeho komina by vycnievalo prb 15-20 cm nad hreben, preto by sme ho chceli trochu vyvysit. Budeme obcad dokurovat kachlami.
Odpovedať
Profilova fotka
@schiedel_maros_plsko My mame 18 cm priemer sused tiez a tvarnice tak isto 36/36. Komin este nemame ukonceny. Po dokonceni celeho komina by vycnievalo prb 15-20 cm nad hreben, preto by sme ho chceli trochu vyvysit. Budeme obcad dokurovat kachlami.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak potom hor sa do toho a dajte vediet ako ste dopadli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?