Čistenie komína po frézovaní.

Chcela by som sa spýtať Vás, čo už máte skúsenosti s frézovanie komína, ako ste ho čistili potom, hneď po frezovaní. Nám v pivnici jednoducho otvorili dvierka komínové a ten popolček sa z neho vyrútil a teraz to v pivnici vyzerá ako po výbuchu malej stonky... Neviem si predstaviť čo s tým budeme robiť. Všetko je zasypané popolčekom a na podlahe je 5cm vrstva toho popolčeka... Je toto normálne...? Nedá sa to vyčistiť tak, aby sa neznehodnotila celá pivnica...? Ďakujem
Odpovedať
nevieš si predstaviť? skôr sa vám do toho nechce. Poviem ti tajný recept, ale nikomu ho nepovedz: Treba to upratať. Tzn. naplniť vedrá podobné tomu na fotke a vysypať ich na určené miesto. Pozametať, povysávať... Nezabudnite na respirátory. Potom snáď stiahnuť namokro, ale to až vtedy, keď nebude vidieť žiadny prach. Nerozumiem, prečo by sa mala upratovaním pivnica znehodnotiť. Keby si napísala, že sa znehodnotila rozsypaním toho prachu, tak OK. Ale najjednoduchšie bude asi zamurovať dvere do inkriminovanej znehodnotenej pivnice, aby ste ju neznehodnotili upratovaním :-S Poučenie si asi nevezmete, lebo znova daný komín frézovať nebudete. Kľúčové je asi "vypúšťať" dvierkami bordel pomaly, ideálne priamo do nádob/vriec. Možno je fajn pohľadať referencie na prácu frézárov, kým si ich zavoláte. Ako na všetkých remeselníkov.
Odpovedať
Nezaplatit ,kym to nebude vypratane....to je dokoncena praca...
Odpovedať
Jasné, že som myslela, že pivnica a všetko v nej je znehodnotené teraz, nie po upratovaní... A toto som chcela vedieť, či sa to takto robí, že ten bordel sa vyrútil z komína naraz a urobí takúto spúšť, alebo existuje aj iný spôsob vyčistenia.
Odpovedať
@delta72 to z coho je ten komin, ked tvrdis, ze ten vyfrezovany material je popolcek? Boli to hovada, ze vam to takto vysypali na pracku ci co to je a veci okolo, mohli ste to poodsuvat... no uz ti neostava nic ine, ako to proste upratat, neviem co si na tom nevies predstavit.
Odpovedať
Profilova fotka
Lopaty,vedra, metly, vysavac a je to. Ako inak chces upratovat?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?