Aký je komín KZ SOLID 1620 8m?

Aka je znacka tohoto kominu? KZ SOLID 1620 8m .prosim
Odpovedať
ahoj ja mam podobnu ponuku "Schiedel Solid Komínová zostava 200/45° 6m - KS20/6/45" - od výrobcu my bolo vysvetlené ze solid znamená vypalovanie keramickej vlozky pri 1000stupnoch, a co maju ine druhy ako UNI a ABSOLUT za su vypalovane pri 1300stupnoch, mne dopurucil Solid ze na krb my to staci lebo prevadzkove teploty su okolo do 400stupnov. Taky "mudry" som len dva dni lebo tiez my vrtali v hlave cenove rozdieli v ponukach.
Odpovedať
Najlacnejší na krbové vložky 200 komín Prespor trojzložkový. teraz je v jedných stavebninách zľava 32 %. 6 m vychádza cca 660 euro komplet jednoprieduchový priemer 200 napojenie 45 stupňov, s izoláciou aj s dekorom.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme akurat dnes kupovali kominovy system CJ Blok komplet so vsetkym co k tomu treba, 6,5m 200/45stupnov so zlavou vysiel 580 eur.
Odpovedať
A máte k tomu príslušenstvo kominové dvierka, kominova hlavica, doska, odvedenie kondenzátu, šamotové rúry, tvarnice, tepelnú izoláciu a vrchný dekor? Treba rozpísať čo to obsahuje. Potom môžeme porovnavať a aký je to systém nepoznám Cl Blok?
Odpovedať
Profilova fotka
Ta zostava obsahuje:kominove tvarnice, ziaruvzdornu izolaciu, izolaciu zaustenia, samotove vlozky, kominovu vlozku pre pripojenie dymovodu, kominovu vlozku pre cistiace dvierka, kondenzacnu imku, kominove dvierka, vetriaciu mriezku, kominovu hlavu, kryciu dosku, kominovy tmel, lepidlo na lepenie tvarnic. tiez sme si dost zistovali ale toto vychadzalo najlepsie aj kvalitou aj cenou.pozri stranku zopkrby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?