Žumpy betónové - Čadca alebo Ilava

ma niekto prosim vas skusenosti s tymito firmami ci maju certifikaty v poriadku a ako ste boli spokojny s ich sluzbami
Odpovedať
Profilova fotka
žumpa nepotrebuje certifikát, ale záznam o skúške vodotesnosti, ten podpisuje stavebný dozor.
Odpovedať
no ten certzfikat mi mal byt prave o vodotesnosti zumpy tak naco este aj podpis stavebneho dozoru?
Odpovedať
Profilova fotka
pri prevoze a montáži môže dôjsť k poškodeniu. Až zápis o vodotesnosti od stav. dozora je doklad pre stavebný úrad.K poškodeniu obyčajne dôjde aj po montáži a skúške tesnosti, keď sa urobí otvor na odtekanie splaškov. Niektoré firmy to vraj majú v cene.
Odpovedať
dostali sme od nich nejaky papier ale na stavbenom urade nam to nezobrali, ze treba doklad od stavbneho dozora
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@sico799 Ja som kupil zumpu v Ilave zadne doklady mi ne dal zumpa pretekala boli ju opravovat 2 krat sused mal zumpu z Cadc dostal certifikat a este neaky paper potrebny ku kolaudaci banujem ze som to kupil u tamtego k..... z Ilavy
Odpovedať
Ja som zakúpil žumpu v Ilave asi po 2 týždnoch bola plná vody z dovodu pretekania boli prasknuté steny aj dno žumpy, bol som nútený objednať druhú žumpu v Čadci a som spokojný žumpa je v poriadku tak touto cestou chcem upozorniť aj ostatných ľudí aby si dávali pozor na žumpy z Ilavy.
Odpovedať
prečo žumpy z čadce ked je tu v AB stav - oni nemaju dobre ?
Odpovedať
@ladislav158 mozem sa spytať, išlo o žumpu z ALPLASTU v Čadci alebo od iného dodávdateľa? myslím už tú dobrú žumpu. :-)
Odpovedať
najde sa tu este niekto kto mal aku taku skusenost s tymito dvoma firmami?ak mozem napiste prosim nazov tych firiem,dakujem ;-) moj znamy totiz kupil v cadci, a nieje spokojny, preto sme boli rozhodnuti, ze kupime v Ilave, uz mam z toho chaos ]-(
Odpovedať
Ak potrebujes zumpu to zober z Cadci je tam taka firma Alplast z Ilavy ak zobieres to uz od zacatku mas problem to doprava alebo neco ine ja som tak mal i banujem ze som ne zobral z Cadci ako moj sused
Odpovedať
Ja som kupovala tu zumpu z Cadce. Som z BA a minuly rok v oktobri som nikde inde nevedela ziadnu zohnat. V zasade mam pocit, ze to robia na "objednavku"., aby nemali zbytocny tovar na sklade. Do Alplastu som zavolala a za tyzden mi ju uz osadzali. Dala som si od nich zabezepcit dovoz, osadenie aj prepojenie. Vsetko prebehlo bez problemov. Co sa tyka vodotesnosti, neviem to posudit, ale nemam pocit, zeby klesala hladina, ked tam z casu na cas kuknem. A ani ze by sa extra plnila, ked vela prsi a podobne. Dali mi nejake papiere, certifikaty, teraz idem kolaudovat, tak to snad bude stacit.
Odpovedať
Profilova fotka
@sico799 preco prave betonove zumpy riesite? preco nie plastove?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mal este niekto problemy z firmou s Ilavy co sa zaobera zumpami ak ano to napiste prosim
Odpovedať
Meska mi dodavka. Uz 5 dni. Ale zajtra by mala byt.
Odpovedať
My sme tiež objednali z Ilavy. Meškali z dodávkou, niekoľko týždňov, doklad o zaplatení som dostala až pod hrozbou daňovej kontroly. Teraz som zistila,že sa nám rozpadáva betón na tzv. "komínku", -tak to idem reklamovať. Uvidím čo povedia.
Odpovedať
Tak ze vraj okolo obeda by to malo prist. Po pravda mam obavy, snad ta zumpa pride cela, nepuknuta a so vsetkym co k tomu patri. Lenze ta cena je super, v porovnani s inymi firmami. Je to ale risk.
Odpovedať
Prisli osadili a funguje to ok, nepreteka funguje uz sme ju aj 1xvyberali.My sme boli dvaja. Aj sused a aj ten ma dobre skusenosti. :-)
Odpovedať
Tak najpr o 12 00 mali dosjt pak o 15 00, A nic sa nedeje. TAkze ja musim prehlasit ze je to asi omyl tato firma. Ani nezavolaju ani nic. Niekto mal s nimi dobre skusenosti a niekto nie.
Odpovedať
Zumpa vcera dosla o 17 30. Snad bude plnit svoj ucel.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?