Pripojenie chaty na kanalizaciu

Dobrý deň prajem, chcel by som si dať poradiť ohľadne pripojenia chaty na kanalizaciu. Vyjadrenie z BVS mám s platnosťou 2 roky. Aký mám zvoliť ďalší postup? Na chate nemame mestsku vodu a podmienku máme,že nám namontuju vodomer a podla toho budú účtovať poplatky za pretečené množstvo. Musím realizáciu pripojky nechať riešiť len spoločnosti id BVS? Infraservis a pod. Prípadne nemáte niekto kontakt na firmu najlepšie v okrese SC, ktorá realizuje prípojky do kanalizácie a má zmluvu s BVS? Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
@bavor samotnú kanalizačnú prípojku môžete realizovať aj inou firmou, predsa BVS Vám vydala stanovisko k proj. dok. kanal. prípojky, akurát samotne prepojenie - pripojenie v mieste bodu napojenia by malo byť realizované pod dohľadom BVS, pred samotným zasypaním kanal. rúry zavolajte prac. BVS.
Odpovedať
Ked som to spravne pochopil, vsetko popripajam a len pracovnici s BVS dohliadnu, alebo zapoja kanalizacbu ruru(moju) na ich ruru? Lebo asi vrtat do ich pokial tam nie je zaslepka asi nebudem moct.
Odpovedať
@bavor áno samotné pripojenie na exist. kanalizáciu (bod napojenia zrejme určili vo vyjadrení) by mala vykonať prevádzková spoločnosť, aspoň u nás nás na východe PVPS to tak robí.. našla som toto http://www.bvsas.sk/files/aktuality/t... podľa mňa super pomôcka. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?