Premiestnenie wc do kupelne

Ahojte, Chcela by som sa opýtať či je možné premiestniť wc do kupelky. Kúpili sme 20 rocny dom a chceli by sme premiestniť wc do kupelky a tým zväčšiť šatník. Dom je podpivniceny a pivnica sa nachádza priamo pod wc a kúpeľnou. Neviem ci je to možné, môžte mi prosím poradiť? Prikladám aj pôdorys domu. Vopred dakujem
Odpovedať
Tak vsetko sa dá, zrejme bude ale potrebné upravit priecky, a prerobit umiestnenie dverí, druhá vec, musis pocitat s defakto s kompletnou prerábkou kúpelne, obklady, sanity, upravy instalacie.........atd, atd Zase na margo toho, neber to v zlom, potrebujes tak surne vacsi satnik? Podla mna wc mat spolu v kupelni je najvacsia blbovina. 90% ludi na to nadava. A ak mas dobru pivnicu, nebolo by lepsie mat cast satnika v pivnici?
Odpovedať
@ascedant ďakujem za odpoved. Ano som si vedomá, že priečky a dvere sa budú meniť, mna len zaujma že ako to je s odpadovou rúrou či to bude možné. Koľko prace a hlavne financií by to potrebovalo.
Odpovedať
@zuzanavalab závisí od toho ako sú vedené odpady. Od toho sa všetko odvíja. Treba si zavolať niekoho nech sa na to pozrie a navrhne riesenie. Tu z toho co píšeš neporadí nik
Odpovedať
Profilova fotka
Keby aj tak, by som sa isto nespoliehal na radu odtialto v tomto pripade. Neradno porobit nieco zle v takomto pripade. Ozaj najlepsia moznost si tam zavolat nejakeho odbornika.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?