Oprava prevrtaneho 125 odpadu v DT stene.

Prosím surne poradte ako opraviť prevrtanu 125 oranžovú ruru v stene. Jedna sa o zvislu kanalizaciu. Popripade aj firmu co by to zvarila.
Odpovedať
@uzivatel11 myslim, ze by malo stacit nejake dobre epoxidove lepdilo, alebo mozno aj vyplnenie silikonom, kedze je to zvisla kanalizacia, tak by to malo byt ok Tymto lepidlom som lepil bazeno hadice, nikto to nikdy uz nerozpoji, zaklad je to dobre odmastnit a ocistit https://www.predajbazenov.sk/bazeny/e...
Odpovedať
@uzivatel11 asi bych to opravil dvojslozkovou epoxidovou plastelinou napr.: https://www.hornbach.cz/shop/BISON-vo... dobre se tim vyplni ta dira. Hlavne poradne ocistit od prachu atd… U lepidla by jste potreboval asi kus KG trubky jako zaplatu ( ta dira je dost velka na to aby to lepidlo vyplnilo)….
Odpovedať
Ďakujem za rady. Zajtra ma prísť pan ktorý sa venuje zváraniu tychto PVC veci tak povedal že to zvarí. Ideálne keby sa mu podarilo zvarit aj prvú trubku a potom tu vonkajšiu ked to je v spoji. Vrch ešte potom zalepit tangitom. Mate lepšie navrhy?
Odpovedať
Profilova fotka
@uzivatel11 Použi tmel PU40 a zahlaď jarovou vodou. Ak nemáš natlač tam Mamut glue. Ešte jeden nápad keď nemaš ani toto. Otvor so dobré vínko a korkový štupeľ použi ako "opravnú sadu" na odpad.
Odpovedať
Profilova fotka
@uzivatel11 toľko ošialu za dierku v potrubí ... zalep mamutom a zamuruj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?