Máte skúsenosť s www.zumpycadca.sk?

Nejakè skùsenosti s firmou www.zumpycadca.sk? Netušila som, že sù to poľské žumpy. Včera som objednala a dnes ich doviezli.
Odpovedať
Profilova fotka
trochu neskoro sa chces informovat :)
Odpovedať
@majkoj hej, nech viem čo ma čakâ
Odpovedať
Dost mozne ze usetris na vyvoze
Odpovedať
@barca1983 čo potrebuješ vedieť?
Odpovedať
@johny27 rada by som vedela, či sù tie žumpy v pohode. My máme spodnù vodu tak 7m takže by nám ju nemalo zatápať.
Odpovedať
Dovnútra sa ti z vonku nedostane voda skôr sa obávajte či obsah udrží dnu :-( ja keď sme ju osadili dodatočne sme ju ešte oblepili lepenkou pre lepší pocit ale či to pomôže neviem ;-) inak pri kolaudácii pani zo stavebného len pozrela že vy máte tu polsku žumpu ach jaj pýtala sa na nejaký certifikát o nepriepustnosti v papieroch sme našli príslušnú STN normu a viacej žumpu neriešila ;-) len taká zaujímavosť píšu tam o vystúziach z roxorov aj po bokoch a spodu ale keď sme zabíjali diery na odpady ja som na žiadne železo nenatrafil :-) snáď aspoň na vrchnej platní niečo bude nerád by som bol keby som jedného pekného dňa spadol do žumpy :-D
Odpovedať
@johny27 musìm sa manžela spýtať, či na niečo narazili. Ale vieš to je tak, suseda mi dozadu na pozemku prehodì hadicu a veselo vypùšťa svoju žumpu.....takže tak.
Odpovedať
@barca1983 ak narazí daj vedieť ;-) a skadial si keď ste objednávali od nich a akú veľkú ??? Stačí okres ;-)
Odpovedať
My sme okres Dunajská Streda. Išlo nám hlavne o dodaciu lehotu. Manžel vravì, že na železo nenatrafili. Inak pán sľùbil, že za to že sme požičali vlastnù vŕtačku a dali vlastné potrubie vráti 50 euro a nič. Žumpy sù dve prepojené každâ 10m3
Odpovedať
Takže už mám jasný obraz o tejto firme. Do dnešného dňa mi nevrátili 50 euro ako sľùbili. Keď som robila objednávku pán vravel ako žumpy spájajù, že vyvŕtajù otvory a dajù potrubie. Keď žumpy doviezli vôbec sa netvárili, že ich aj spoja. Na moju urgenciu predâvajùcemu, že sa chlapi netvária že žumpy spoja im volal s o chvìľu volal späť, že nemajù vŕtačku a nech im nejakù požičiame. Dohodli sme sa teda, že vrátia 50 euro zo sumy. Nakoniec nielen nemali vŕtačku ale ani potrubie, takže určite nemali v pláne žumpy prepájať. Keď som volala pánovi Drvárovi, že nemajù ani potrubie tak povedal, že si myslel, že si to prepojìme sami, hoci deň vopred sľuboval kompletný servis, lebo som sa ho presne na toto pýtala. Na moju urgenciu poslal certifikát emailom, hoci deň predtým povedal, že bude dodaný ihneď so žumpou. Peniaze dodnes nevrátil na moje urgencie. Záverom, určite tùto firmu neodporùčam. Ide im iba o kšeft, servis nula bodov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?